AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den İmamoğlu'nun enkaz belediyeciliğine gönderme: Sahipsiz İstanbul!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hizmetten uzak algıya dayalı belediyecilik anlayışı bir kez daha gözler önüne serildi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde aday olabilmek için şehir şehir gezerek kendi reklamını yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tiye aldı. Sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapan Kabaktepe, "İstanbul, aklı da fikri de gönlü de İstanbul’da olan bir yönetim istiyor" ifadelerine yer verdi.

Giriş Tarihi 25 Eylül 2023, 01:43 Güncelleme 25 Eylül 2023, 05:49
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’den İmamoğlu’nun enkaz belediyeciliğine gönderme: Sahipsiz İstanbul!

İÇİNDEKİLER

CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB yönetimine geldiği ilk günden bu yana İstanbullunun birçok konuda mağdur olmasına neden oldu.




İstanbul'da adeta son 4 yıldır klasik haline gelen toplu ulaşımdaki aksaklıklar, vatandaşı resmen bıktırdı.



Seçildiği günden bu yana İstanbul'a hizmet etmek yerine tatile çıkan ya da kendi siyasi çıkarları için şehir şehir gezen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde eleştirilerin hedefi haline geldi.



Son olarak geçtiğimiz ay, CHP'deki değişim tartışmalarının gölgesinde Anadolu ziyaretlerine başlayan İmamoğlu Elazığ ve 'değişim' çağrısı yaptığı Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'de halk buluşmaları düzenlemişti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde aday olabilmek için şehir şehir gezerek kendi reklamını yapan Ekrem İmamoğlu'nu tiye aldı.

SAHİPSİZ İSTANBUL


Sosyal medya hesabından "Sahipsiz İstanbul" temalı bir videolu paylaşım yapan Kabaktepe, "İstanbul, aklı da fikri de gönlü de İstanbul'da olan bir yönetim istiyor" dedi.

Kabaktepe paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"İstanbul, 'derdi sadece İstanbul olanları' bekliyor…

İstanbul, aklı da fikri de gönlü de İstanbul'da olan bir yönetim istiyor…

Kısacası İstanbul, bu 5 yıllık sahipsizliğin ardından AK Kadroları çağırıyor…"






Öte yandan hizmetten çok pr siyaseti yapan İmamoğlu sadece vaatlere bulundu onları da yerine getiremedi.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiği günden beri İstanbul halkına zulüm olmaya devam ediyor.

31 MART GECESİ İSTANBUL YÜZ YÜZÜ GÖRECEK
İstanbullu artık 31 Mart 2024'te yapılacak 'yerel seçimler'i beklemeye başladı. Göreve geldiği ilk günden itibaren hizmet yerine 'algı' siyasetini seçen Ekrem İmamoğlu'nun 'PR' girişimleri bir bir patlarken, vatandaşlara çektirdiği çile de bitmek bilmiyor.

İMAMOĞLU İSTANBULLU VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 'Genel Başkanlık koltuğu için' savaş veren ve İstanbul'u arka plana iten Ekrem İmamoğlu, halkı artık canından bezdirdi.

4,5 YILLIK KARNESİNİ RAKAMLARLA AÇIKLANDI
Öte yandan İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, meclis kürsüsünden İmamoğlu'nun 4,5 yıllık karnesini rakamlarla tek tek açıklamıştı.

İBB ALGILARINI İBB KÜRSÜSÜNDEN TEK TEK AÇIKLADI
İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, "Gelin hep birlikte 4,5 yılda neler olduğunu değerlendirelim" demişti ve şunları sıralamıştı: Bu kürsüden defalarca CHP'li İBB başkanının İstanbul'u yönetme niyetinin olmadığını söylemiştik.

İSTANBUL'U YÖNETME KABİLİYETLERİ YOKTU
CHP'li İBB başkanının ve yönetiminin bu şehri yönetme kabiliyeti ve becerisinin olmadığını söylemiştik.



İBB BORÇ BATAĞINDA: "İSTANBUL'U BUGÜN 5 KAT BORÇLANDIRDILAR"
"İstanbul'un bütçesini yönetemiyorsunuz, böyle giderseniz dönem sonunda İBB'yi borç batağına saplayacaksınız" demiştik. Daha dönemleri bitmeden İstanbul'u ''borçlanamaz'' hale getirdiler. 2019 yılında 28 milyar TL borçla aldıkları İstanbul'u bugün 5 kat borçlandırdılar. AK Parti döneminde borcun bütçeye oranı %89 iken, bu oranı %177'ye çıkardılar. İstanbul'un %29 seviyelerinde olan öz kaynağını bugün%9'lara indirdiler. Yani İstanbul'u üç kat küçülttüler. İSKİ ve İETT'yi altından kalkılamaz borçlara sürüklediler.

"EN BECERİKSİZ VE SÖZÜNDE DURMAYAN BAŞKAN"
CHP'li İmamoğlu yönetiminin acınacak hale düştüğünü söyleyen Göksu, İmamoğlu'yu "Gelmiş geçmiş en beceriksiz ve sözünde durmayan başkan" olarak nitelendirdi. İmamoğlu'nun 4 buçuk yılda 'sıfır' çektiğini belirtmişti. Göksu, "2019'da türlü vaatlerle iş başına gelen sayın İBB Başkanı ve yönetimi, İstanbullunun nazarında bütün kredilerini tüketip iflas etmiştir" demişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

.

.

.

r />









TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN