İBB Başkanı İmamoğlu'nun 4.5 yıllık İstanbul karnesi: Sınıfta kaldı! "En beceriksiz başkan"

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun 4,5 yıldır yönetttiği İstanbul Büyükşehir Belediyesinde altyapıdan ulaşıma kadar her alanda sıkıntılar yaşanıyor. AK Parti'nin yaptığı bütün hizmetlere çöken ve onları da bozan bir belediyecilik yapan İmamoğlu vatandaşları adeta çileden çıkardı. Hizmetten bir uzak koltuk derdine düşen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 4.5 yıllık İBB performansı, meclis kürsüsünden rakamlarla tek tek açıkladı. İşte İmamoğlu'nun 4.5 yıllık zayıflarla dolu İstanbul karnesi...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2023, 22:17 Güncelleme 11 Eylül 2023, 22:45
İBB Başkanı İmamoğlu’nun 4.5 yıllık İstanbul karnesi: Sınıfta kaldı!  En beceriksiz başkan

İÇİNDEKİLER

Hizmetten çok pr siyaseti yapan İmamoğlu sadece vaatlere bulundu onları da yerine getiremedi.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiği günden beri İstanbul halkına zulüm olmaya devam ediyor.

31 MART GECESİ İSTANBUL YÜZ YÜZÜ GÖRECEK
İstanbullu artık 31 Mart 2024'te yapılacak 'yerel seçimler'i beklemeye başladı. Göreve geldiği ilk günden itibaren hizmet yerine 'algı' siyasetini seçen Ekrem İmamoğlu'nun 'PR' girişimleri bir bir patlarken, vatandaşlara çektirdiği çile de bitmek bilmiyor.

İMAMOĞLU İSTANBULLU VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 'Genel Başkanlık koltuğu için' savaş veren ve İstanbul'u arka plana iten Ekrem İmamoğlu, halkı artık canından bezdirdi.

4,5 YILLIK KARNESİNİ RAKAMLARLA AÇIKLANDI
İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, meclis kürsüsünden İmamoğlu'nun 4,5 yıllık karnesini rakamlarla tek tek açıkladı.

İBB ALGILARINI İBB KÜRSÜSÜNDEN TEK TEK AÇIKLADI
İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, "Gelin hep birlikte 4,5 yılda neler olduğunu değerlendirelim" dedi ve şunları sıraladı: Bu kürsüden defalarca CHP'li İBB başkanının İstanbul'u yönetme niyetinin olmadığını söylemiştik.

İSTANBUL'U YÖNETME KABİLİYETLERİ YOKTU
CHP'li İBB başkanının ve yönetiminin bu şehri yönetme kabiliyeti ve becerisinin olmadığını söylemiştik.



İBB BORÇ BATAĞINDA: "İSTANBUL'U BUGÜN 5 KAT BORÇLANDIRDILAR"
"İstanbul'un bütçesini yönetemiyorsunuz, böyle giderseniz dönem sonunda İBB'yi borç batağına saplayacaksınız" demiştik. Daha dönemleri bitmeden İstanbul'u ''borçlanamaz'' hale getirdiler. 2019 yılında 28 milyar TL borçla aldıkları İstanbul'u bugün 5 kat borçlandırdılar. AK Parti döneminde borcun bütçeye oranı %89 iken, bu oranı %177'ye çıkardılar. İstanbul'un %29 seviyelerinde olan öz kaynağını bugün%9'lara indirdiler. Yani İstanbul'u üç kat küçülttüler. İSKİ ve İETT'yi altından kalkılamaz borçlara sürüklediler.

"EN BECERİKSİZ VE SÖZÜNDE DURMAYAN BAŞKAN"
CHP'li İmamoğlu yönetiminin acınacak hale düştüğünü söyleyen Göksu, İmamoğlu'yu "Gelmiş geçmiş en beceriksiz ve sözünde durmayan başkan" olarak nitelendirdi. İmamoğlu'nun 4 buçuk yılda 'sıfır' çektiğini belirtti. Göksu, "2019'da türlü vaatlerle iş başına gelen sayın İBB Başkanı ve yönetimi, İstanbullunun nazarında bütün kredilerini tüketip iflas etmiştir" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

.

.

.