CHP'nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek Kılıçdaroğlu'nu bombaladı: "Danışmanının bile niteliğini bilmiyor"

Girdiği her seçimde yenilgiye doymayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ittifakı İYİ Parti’den darbe üstüne darbe yerken, eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek’ten dikkat çeken açıklama geldi. Katıldığı canlı yayın programında Kılıçdaroğlu hakkında konuşan Çiçek, CHP Genel Başkanı’nın yanında çalışanları hakkında herhangi bir bilgi sahibi olmadığını sert bir dille ifade etti.

Giriş Tarihi 12 Eylül 2023, 00:34 Güncelleme 12 Eylül 2023, 09:32
CHP’nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek Kılıçdaroğlu’nu bombaladı: Danışmanının bile niteliğini bilmiyor

İÇİNDEKİLER

İktidar ve muhalefet yerel seçim çalışmalarına başladı. Genel seçimlerde yuvarlak masayı yenilgiye uğratan AK Parti'nin yerel seçimlerde herhangi bir endişesi olmazken CHP ve ittifak kurduğu partilerden çatlak sesler yükselmeye devam ediyor.

ÇİÇEK KILIÇDAROĞLU'NU BOMBALADI I VİDEO İZLE



SALLANAN KOLTUĞUNUN DERDİNE DÜŞTÜ
Hükümet dünyada Türkiye'yi arşa çıkarırken CHP içinde Kılıçdaroğlu sallanan koltuğunun derdine düştü.



AT PAZARLIĞI
İYİ Parti lideri Meral Akşener ise 'nefsine yenik düştü, yerel seçimlerde yolları ayıracağız' dediği Kılıçdaroğlu ile at pazarlığında.



KENDİ YANDAŞLARININ BİLE HEDEFİ HALİNE GELDİ
Gündemi çalkalayan tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken Kemal Kılıçdaroğlu, EOKA videosuyla bir skandala imza atarak kendi yandaşlarının bile hedefi haline geldi.

ÇİÇEK KILIÇDAROĞLU'NU BOMBALADI I VİDEO İZLE



Kılıçdaroğlu'nun kirli çamaşırları bir bir ortaya serilirken eksi avukatı Mustafa Kemal Çiçek'ten dikkat çeken açıklama geldi. Çiçek yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olması halinde 'Türkiye'yi yönetemezdi' imasında bulundu.



"DANIŞMANININ BİLE NİTELİĞİNİ BİLMİYOR"
Mustafa Kemal Çiçek, verdiği demeçte Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, "Danışmanının bile niteliğini bilmeyen bir genel başkan, Cumhurbaşkanı olsaydı MİT'e, Genel Kurmay'a, Türkiye'nin büyükelçiliklerini atayacaktı." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN