İzmir'de kadın ve çocuklara nefret dolu saldırı: "Defolun gidin ülkenize"

Son dakika haberi! Son günlerde toplu taşıma araçlarında yaşanan nefret dolu saldırılara bir yenisi daha eklendi. İzmir'in Buca ilçesinde belediye otobüsünde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın ardından 3 kadın ve çocuk fiziksel şiddete maruz kaldı ve araçtan dışarı atıldı. Nefret dolu saldırıya sosyal medyadan tepki yağdı.

Giriş Tarihi 10 Eylül 2023, 12:03 Güncelleme 10 Eylül 2023, 12:03
İzmir’de kadın ve çocuklara nefret dolu saldırı: Defolun gidin ülkenize

İÇİNDEKİLER

Son günlerde toplu taşıma araçlarında yaşanan nefret dolu saldırılara bir yenisi daha eklendi.

NEFRET DOLU SALDIRI | VİDEO İZLE


3 KADIN VE ÇOCUK OTOBÜSTEN İNDİRİLDİ
İzmir'in Buca ilçesinde belediye otobüsünde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın ardından 3 kadın ve çocuklarıyla birlikte araçtan indirildi.


KADIN VE ÇOCUKLARA SALDIRI: NEFRET KUSTULAR
Görüntülerde hakarete uğrayan kadınlar aşağı indirildikten sonra yolculardan bazılarının "defolun gidin ülkenize, ohh" dedikleri duyuluyor.

ERDOĞAN'A GÖNDER ERDOĞAN'A
Suriyeli olduklarını iddia ettikleri kadınları otobüsten indirdikten sonra akılalmaz ifadelerle adeta nefret kusan yolcular, "Çek çek Erdoğan'a gönder Erdoğan'a" diyerek sözlü tacize devam etti.

Nefret dolu saldırıya sosyal medyadan tepki yağdı. İşte o tepkilerden bazıları:

Suriyeli üç kadın yumruklanıyor çocuklarıyla birlikte otobüsten atılıyor. Defolun gidin ülkenize diye bağırıyorlar . Bir tanesi de " Ohhh" diyor. O çocuklar bu zalimlik karşısında korkudan sessizce hangi duayı ediyorsa yüksek sesle âmin diyorum.


İzmir'de ırkçı Kemalistler, çocuklu Suriyeli kadınlara saldırarak otobüsten attı: "Ohh, defolun gidin, pislikler. Ohhh" Azgın azınlık faşist kafatasçılar kudurmuş.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN