'Tavşan' formülü tescillendi! İmamoğlu'nun 'zoom cuntası'nın baş aktörü Bülent Tezcan: "Kurultaydan değişim çıkar, aday Özgür Özel"

CHP'deki 'değişim'ciler arasında yer alan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirmeye yönelik planlanan zoom cuntasının baş aktörlerinden olan Bülent Tezcan, "Kurultaydan değişim çıkar. En güçlü aday Özgür Özel" açıklamasını yaptı. Tutum belgesi açıklayacağı öğrenilen Özgür Özel ise "Kem küm etmiyorum, adayım. İmamoğlu ile ortak hayallerimiz var" çıkışıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. Bu durum 'tavşan aday' formülünü ve zoom cuntasının esas planını açık etti. Takvim.com.tr detayları sizler için derledi.

Giriş Tarihi 08 Eylül 2023, 21:59 Güncelleme 08 Eylül 2023, 22:17
’Tavşan’ formülü tescillendi! İmamoğlu’nun ’zoom cuntası’nın baş aktörü Bülent Tezcan: Kurultaydan değişim çıkar, aday Özgür Özel

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi'ni 'değişim' sancısı tuttu. 28 Mayıs'taki tarihi hezimet sonrası altı okta kaos, kavga ve büyük hesaplaşmalara sahne oluyor.

Her fırsatta 'değişim' talebinde bulunan, zoom cuntasına kalkışıp manifesto bile yayınlayan Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu deviremeyince havlu attı, rotayı yeniden İstanbul'a kırdı.



"CHP'nin tarihini bilen, geçmişi tertemiz evlatları vardır. Bunlardan ismi geçtiği için söylüyorum birisi Özgür Özel'dir" diyen Ekrem İmamoğlu kurultayda Özel'i destekleyeceğini ilan etti.

ÖZGÜR ÖZEL: "İMAMOĞLU İLE ORTAK HAYALİMİZ VAR"
Özgür Özel de "İmamoğlu ile ortak bir hayalimiz var, adımın geçtiği bir süreçteyim. İmamoğlu ile uyumlu çalışırım" diyerek CHP koltuğuna aday olduğunu ilan etti.

Bu kapsamda Özel'in tutum belgesi yayınlayacağı öğrenildi.



"KEM KÜM ETMİYORUM ADAYIM"
Son olarak Ekremci Halk TV ekranlarında bir kez daha aday olacağını ve tutum belgesi yayınlayacağını duyuran CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Bu işin sonunda bir adaylık olursa sonunda, o özgüvenim var, inancım var. O kararlılığım var. Bana o konuda destek olabilecek, destek olacağını söylediği çok yetkin kadrolarımız var. Bir de insanlar baktığında Cumhuriyet Halk Partisi'nde bu kadar genç, bu kadar kadın bir araya gelmişler, işte 48-49 yaşında da bir aday çıkarmışlar. Bu partide bir şey değişebilir denilebilecek, dinamik bir görüntüyü sağlayabilecek bir pozisyonumuz var. Bunu görüyorum. Adaylık noktasında kem küm ediyor değilim. Ama bir süreç var o sürecin tamamlanması gerekiyor. O süreci tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.



Yaşanan bu gelişmeler tüm sıcaklığını korurken Kılıçdaroğlu'nu devirmeye yönelik planan zoom cuntasının baş aktörlerinden Bülent Tezcan topa girdi.


"KURULTAYDAN DEĞİŞİM ÇIKAR"
CHP'li Tezcan "Kurultaydan değişim çıkar. En güçlü aday Özgür Özel" ifadelerini kullandı.



Peş peşe yapılan bu açıklamalar 'tavşan aday' formülünü ve zoom cuntasının esas planını da gözler önüne serdi.