28 Şubat artıkları yine sahnede! Pendik’te yaşlı adam çarşaflı kadınlara hedef aldı: Bu kadar kapanmanızın bir anlamı var mı?

Geçtiğimiz günlerde İzmir ve Trabzon'da hortlayan 28 Şubat kafası bu sefer de kendini Pendik'te gösterdi. 80 yaşındaki bir adam kapalı kadınları "Bu kadar kapanmanızın bir anlamı var mı?" diyerek hedef aldı. Sosyal medyada büyük tepki çeken videoda yaşlı adamın, kadınların tepki vermesiyle olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Giriş Tarihi 07 Eylül 2023, 18:52 Güncelleme 08 Eylül 2023, 09:35
28 Şubat artıkları yine sahnede! Pendik’te yaşlı adam çarşaflı kadınlara hedef aldı: Bu kadar kapanmanızın bir anlamı var mı?

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan son dönemde başörtüsü hazımsızlığına ve 28 Şubat artıklarına Kabine Toplantısı'nda sert tepki göstermişti.



SİZİN KİM OLDUĞUNUZU BİLİYORUZ
Erdoğan, "Sizin kim olduğunu biliyoruz. Bu ülkeyi bir avuç azınlığın malı, bu milleti de onların kölesi olarak görenlerin devri çoktan kapanmıştır. Kendi özgürlük alanını diğerlerinin haklarının eşiğinde sınırlamayı bilmeyen faşist zihniyet hem milletimiz hem yargı önünde hesap vermeye mahkumdur." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın Kabine sonrası yaptığı açıklama:



"MİLLETİN ATTIĞI BU ŞAMARDAN HALA DERS ALMADINIZ"
Milletimizi karamsarlığa sürükleyenler her mecrayı kullanıyor. Otobüslerde, metrolarda, yolda insanlarımızı taciz etme noktasında küstahlıklarla daha çok karşılaşmaya başladık. Hiç kimse kusura bakmasın. Sırf yabancı diye, sırf başı örtüşü diye insanlara hakaret etmek asla kabul edebileceğimiz bir davranış değildir. Kim olduğunuzu biliyoruz. Niçin böyle yaptığınızı biliyoruz. Biz hala aynı şeyi söylüyoruz. Başaramayacaksınız. Bunu 14 Mayıs'ta ve 28 Mayıs'ta gördük, milletin attığı bu şamardan hala ders almadınız, akıllanmadınız.



28 ŞUBAT ARTIKLARI YİNE SAHNE!
Her fırsatta başörtüsü ve İslami değerlere nefret kusan 28 Şubat artıkları bu sefer Pendik'te sahne aldı.

80 yaşındaki bir adam kapalı kadınları hedef aldı.



TEPKİ YAĞDI
Sosyal medyada büyük tepki çeken videoda 80 yaşındaki adam kapalı bir kadına giderek, "Bu kadar kapanmanızın bir anlamı var mı?" diyerek hedef aldı.



Küstah söyleme kadınların tepki vermesiyle, yaşlı adam olay yerinden uzaklaştı.

İZMİR VE TRABZON'DA KÜSTAH SALDIRILAR GERÇEKLEŞMİŞTİ
Her fırsatta tercihlere saygı duyulması gerektiğini söyleyen fakat kendi görüşlerine aykırı bir durum olduğunda saldırıya geçen kesim, geçtiğimiz günlerde İzmir ve Trabzon'da kendini göstermişti.

İzmir'in Foça ilçesinde sokakta yürüyen yaşlı bir kadın, yanından geçen başörtülü kadınlara sözlü saldırı gerçekleştirdi.



HAYDİ GİDİN KARA BÖCEKLER
İzmir'deki İslam düşmanı kadın, "Atatürk çocuklarıyız biz. O zaman çocuğu da sokun çarşafa. Atatürkçüyüz biz. Haydi gidin kara böcekler." dedi.



İzmir'in ardından bir skandal da Trabzon'da yaşandı. Of Devlet Hastanesi'nde sıra bekleyen başörtülü kadınlar, nefret dolu zihniyetin hedefi olmuştu.

Nefret kusan kadın başörtülü kadınlara dönerek "Allah nurunuzu almış" diyerek "Kes sesini pislikler! Terbiyesizler! Hayvanlar! Öküzler!" sözleriyle hakaretler savurdu. "Manyaklar, zırdeliler, cahiller" diyerek türbanlı vatandaşları hedef alan yaşlı kadına vatandaşlar ve güvenlik görevlileri tepki göstermişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN