CHP'li İBB'nin "İncirli Caddesi'ni düzenledik" yalanı! Rezaleti vatandaş görüntüledi: Yeniledik dediler çukura döndü

CHP yönetiminde tarihinin en kötü günlerini yaşayan İstanbul'da vatandaşlar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hizmet yapmadan sadece PR işlerine imza attığını deşifre etmeye başladı. Sosyal medyada Bakırköy'deki rezaletin görüntülerini yayınlayan bir vatandaş, "Baştan sona yeniledik dediği İncirli Caddesi'ndeyiz. İncirli Caddesi tekrar yapılıyor, çünkü baştan sona yenilemedi o da yalan oldu." ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakırköy'deki İstanbul Caddesi de iki CHP'li belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Bülent Kerimoğlu arasında kavgalara konu olmuştu. Kerimoğlu, İmamoğlu'nun 'Bakırköy'de çıkacak yüzün yok' ifadelerine ise, "Bakırköy’ün en önemli caddesi olan İstanbul Caddesi’nin 4 yıldan beri devam eden düzenlemesinden ve trafik kaosundan dolayı sokağa çıkamıyorum” diyerek yanıt vermişti.

Giriş Tarihi 05 Eylül 2023, 16:30 Güncelleme 05 Eylül 2023, 16:44
CHP’li İBB’nin İncirli Caddesi’ni düzenledik yalanı! Rezaleti vatandaş görüntüledi: Yeniledik dediler çukura döndü

İÇİNDEKİLER

CHP yönetiminde tarihinin en kötü günlerini yaşayan İstanbul'da vatandaşlar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hizmet yapmadan sadece PR işlerine imza attığını deşifre etmeye başladı.



YENİLEDİK DEDİLER ÇUKURA DÖNDÜ | VİDEO İZLE


DÜZENLEDİK DEDİ ÇALIŞMALARIN BİTMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI
"İncirli Caddesi'ni düzenledik"
afişi üzerinden Bakırköy'deki caddenin görüntüsünü çeken bir vatandaş çalışmanın devam ettiğini belirterek isyan etti.



YENİLEDİK DEDİ HER ŞEY ÇUKUR
CHP'li İBB astığı reklam afişinin aksine çalışmaların devam ettiğini görüldü. Ekrem İmamoğlu'nun yeniledik diyerek afişler astırdığı caddede kazılan alanlar kameralara yansıdı.

İNCİRLİ CADDESİ YALAN OLDU
Sosyal medyada rezaletin görüntülerini yayınlayan bir vatandaş, "Baştan sona yeniledik dediği İncirli Caddesi'ndeyiz. İncirli Caddesi tekrar yapılıyor, çünkü baştan sona yenilemedi o da yalan oldu." ifadelerini kullandı.

KAZAYA DAVETİYE
Sürekli devam eden çalışmalar yüzünden insanların kaldırım yerine yoldan yürüdüğü görülürken bu durumun kazalara davetiye çıkarabileceği belirtildi.


4 YILDIR İSTANBUL CADDESİ'NDE ÇALIŞMA BİTMEDİ
Öte yandan Temmuz ayında gerçekleşen CHP Belediye Başkanları Toplantısı'nda gündeme bomba gibi düşen konulardan birisi de Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Ekrem İmamoğlu arasında geçen kavga olmuştu. Kavganın ardından Ekrem İmamoğlu'nun sağ kolu Murat Ongun devreye girerek, Kerimoğlu'nun genç kızlarla olan alem fotoğrafını servis etmişti. Tüm bu yaşananların ardından katılığı bir canlı yayında konuşan Bülent Kerimoğlu, Ekrem İmamoğlu'nu yerden yere vurarak, İBB başkanlığı için adaylığını tekrarlamıştı. Kerimoğlu, İmamoğlu'nun 'Bakırköy'de çıkacak yüzün yok' ifadelerine ise, "Bakırköy'ün en önemli caddesi olan İstanbul Caddesi'nin 4 yıldan beri devam eden düzenlemesinden ve trafik kaosundan dolayı sokağa çıkamıyorum" diyerek yanıt verdi. İmamoğlu ve Kerimoğlu'nu karşı karşıya getiren, İstanbul Caddesi'ndeki son durum yerinde görüntülendi. 4 yılı aşkın süredir çalışmanın bitmediğini iddia eden İstanbul Caddesi esnafı çalışmaların uzaması nedeniyle mağdur olduklarını söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN