CHP'deki lağım patlıyor! Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuktan kalkmama nedeni açıkladı: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor

CHP’den ihraç edilen Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuktan neden kalkmadığını açıkladı. Katıldığı canlı yayında bomba açıklamalarda bulunan Özcan, “"Kemal Kılıçdaroğlu yolsuzlukları ortaya çıkmasın diye görevi bırakmıyor. "Hangi ajansa kaç para verdikleri ortaya çıkacak. Belediyeleri nasıl kullandıkları deşifre olacak” ifadelerini kullandı. Öte yandan CHP eski Grup Başkanvekili Engin Özkoç'u da hedef alan Özcan, "Belediye başkanı seçildiğim dönemde beni aradı, ‘Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz’ dedi" şeklinde konuştu.

Giriş Tarihi 04 Eylül 2023, 21:58 Güncelleme 04 Eylül 2023, 22:20
CHP’deki lağım patlıyor! Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuktan kalkmama nedeni açıkladı: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor

İÇİNDEKİLER

14-28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'deki 'değişim' kavgası büyük savaşlara neden oldu. CHP koltuğuna göz diken Ekrem İmamoğlu, hedefe ulaşamayınca havlu attı.

"PARTİDEKİ YOLSUZLUKLAR ORTAYA ÇIKACAĞI İÇİN GİTMİYOR" I VİDEO İZLE



EKREM İMAMOĞLU ROTAYI İSTANBUL'A KIRDI
Kemal Kılıçdaroğlu'nu koltuktan kaldıramayacağını anlayan Ekrem İmamoğlu rotayı yeniden unuttuğu İstanbul'a kırdı.



Kemal Kılıçdaroğlu'nu deviremeyen İmamoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde İBB adaylığını açıkladı ve "İstanbul ve Türkiye'nin kaderi mühürlüdür. Kendimi İstanbul'a mühürledim" açıklamasını yaptı.


BOLU'DAN ANKARA'YA YÜRÜMÜŞTÜ
Bir diğer 'değişim' savaşı veren isim ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olmuştu. Kesin ihracı istenmesinin ardından Bolu'dan Ankara'ya yürümüştü. Özcan 3 Temmuz'da başlattığı yürüyüşü 12 Temmuz'da CHP Genel Merkezi önünde noktaladı. Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır eleştirlerde bulunan Özcan koltuk fırlatarak istifa çağrısı yaptı.



SES KASETİNİ PATLATTI
Eleştirilerini sosyal medya hesabından da sürdüren Tanju Özcan, son olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun partili gençler ile yaptığı toplantıdaki konuşmasından bir ses kaydı yayınladı.



"YETER ARTIK DÜŞÜN CHP'NİN YAKASINDAN"
Kimsenin maşası olmayacağını savunan Özcan, "Amacım da gizli değil, 'Değişimin Gn. Başkan'dan başlaması…' İddialarınızı ispatlayamazsanız, sizi yalancı ve müfteri olarak ilan edip, dava edeceğim. Yeter artık düşün CHP'nin yakasından" ifadelerine yer verdi.



"ATATÜRK'E KARŞI KİN VAR"
Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı bir kin olduğunu öne süren Tanju Özcan "Bunu ilk kez söylüyorum." diyerek, "Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı 'Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var." ifadelerini kullandı.

TANJU ÖZCAN'DAN BOMBA İDDİALAR
Tüm bu yaşananların ardından Tanju Özcan katıldığı canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bomba iddialarda bulundu. Özcan, Kılıçdaroğlu'nun partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için genel başkanlık koltuğunu bırakmadığını söyledi.

"PARTİDEKİ YOLSUZLUKLAR ORTAYA ÇIKACAĞI İÇİN GİTMİYOR" I VİDEO İZLE



"PARTİDEKİ YOLSUZLUKLAR ORTAYA ÇIKACAĞI İÇİN GİTMİYOR"
"Kemal Kılıçdaroğlu yolsuzlukları ortaya çıkmasın diye görevi bırakmıyor." diyen Özcan, "Hangi ajansa kaç para verdikleri ortaya çıkacak. Belediyeleri nasıl kullandıkları deşifre olacak." ifadelerini kullandı.



ENGİN ÖZKOÇ'U HEDEF ALDI
Sözlerinin devamında CHP eski Grup Başkanvekili Engin Özkoç'u da hedef alan Özcan, "Belediye başkanı seçildiğim dönemde beni aradı, 'Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz' dedi." şeklinde konuştu.

Özcan, itiraf niteliğindeki açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Sayın Engin Özkoç, belediye başkanı seçildiğim dönemde beni aradı, 'Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz' dedi, 'Bunun sosyal amacı var mı?' dedim. Sonra Genel Başkan'ı aradım, görüşemedim. Şükran Kütükçü'yle görüştüm 'Bu firmaya vermek istemiyorum, burnuma kötü kokular geliyor. Genel Başkan'a sorar mısınız?' dedim. Sayın Genel Başkan 'Hayır, benim bu konuda bir bilgim yok.



KILIÇDAROĞLU: UZUN SÜRE KOLTUKTAN KALKMIYORSA ALTINA YAPMIŞTIR
Tanju Özcan'ın bu açıklamaları akıllara Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs seçimleri kapsamında Antalya mitinginde söylediği sözleri hatırlattı. Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada; "Uzun süre koltuğunda oturup, koltuğundan kalkmayan insanın yaptığı bir pislik vardır. Yani altına etmiş demektir." ifadelerini kullanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN