Kemal Kılıçdaroğlu ilçe başkanlarını fırçaladı: Kendi bastığımız kitapçıkları bile okumuyorsunuz

Seçimde ağır yenilgi alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istifa seslerine kulağına tıkadı. "Değişim" çıkışı yaparak kendisine bayrak açan Ekrem İmamoğlu'nun rotayı tekrar İBB'ye kırmasının ardından daha da rahatlayan Kemal Kılıçdaroğlu ilçe başkanlarını fırçaladı. Partide görev alan isimlerin partinin geçmişini bile bilmediğini itiraf eden Kemal Kılıçdaroğlu, "Okuma kültürünü partide oturtmamız lazım. Kendi bastığımız kitapçıkları okumuyorsunuz. Partinin tarihini de iyi bilmemiz lazım. Eski dönemlerine hâkim olmamız lazım. Bir milletvekili çıkıp ‘CHP şu tarihte cami yıktı’ dediğinde o dönemi doğru anlatamadığınız için bu gibi şeyler üstümüze kalıyor. " dedi.

Giriş Tarihi 02 Eylül 2023, 10:00 Güncelleme 02 Eylül 2023, 11:08
Kemal Kılıçdaroğlu ilçe başkanlarını fırçaladı: Kendi bastığımız kitapçıkları bile okumuyorsunuz

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından "Değişim" kriziyle sallandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Değişim" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna göz dikti. Partinin eski ağır topları bile Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdı.

İstifa seslerine kulağını tıkayan Kemal Kılıçdaroğlu MYK'yı değiştirerek yaptığı atamalarla koltuğunu sağlama almaya çalıştı.

Son olarak Kılıçdaroğlu'nu koltuktan kaldıramayacağını anlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun rotayı yeniden unuttuğu İstanbul'a kırmasıyla CHP lideri daha da rahatladı.

İLÇE BAŞKANLARINI FIRÇALADI
CHP yandaşı Cumhuriyet'in aktardığına göre Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel merkezinde topladığı Akara ilçe başkanlarını ftrçaladı.

Kılıçdaroğlu toplantıda başkanlara, genel seçimlerde konuşmalarının halka yeterince anlatılamadığını öne sürerek başkanların partinin geçmişini bilmediğini de itiraf etti.

"OKUMUYUYORSUNUZ PARTİNİN TARİHİNİ BİLMİYORSUNUZ "
Kılıçdaroğlu, "Okuma kültürünü partide oturtmamız lazım. Kendi bastığımız kitapçıkları okumuyorsunuz. Partinin tarihini de iyi bilmemiz lazım. Eski dönemlerine hakim olmamız lazım. Bir milletvekili çıkıp 'CHP şu tarihte cami yıktı' dediğinde o dönemi doğru anlatamadığınız için bu gibi şeyler üstümüze kalıyor. Halbuki böyle şeyler hiç yaşanmadı" diyerek toplantıya katılan başkanları fırçaladı.

Kılıçdaroğlu'nu sahada herkesin kafasına göre konuştuğuna dikkat çekerek, "Grup toplantılarında söylediklerim sahada tekrarlanmıyor, insanlar duymuyor. Böyle olunca da biz yapacağımızı anlatamamış oluyoruz. Sahada tekseslilik sağlanamıyor" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN