CHP'li Ali Mahir Başarır'dan skandal! Başkan Erdoğan'a 'Hitler' benzetmesi yaptı

Seçimlerde yaşadıkları hezimeti hazmedemeyen Cumhuriyet Halk Partili isimler skandal ifadelerle Başkan Erdoğan'a saldırıyor. CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın rezil bir şekilde Başkan Erdoğan'ı hedef almasının ardından bu kez sahneye CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır çıktı. Ali Mahir Başarır, Başkan Erdoğan'ı Nazi Almanya'sı lideri Adolf Hitler'e benzeterek haddini aştı.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023, 15:28 Güncelleme 28 Ağustos 2023, 17:21
CHP’li Ali Mahir Başarır’dan skandal! Başkan Erdoğan’a ’Hitler’ benzetmesi yaptı

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partili isimler yaşadıkları seçim mağlubiyetini hazmedemedi.

Seçimlerde fark yiyen Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarını itibarsızlaştırmaya çalışarak milli iradeyi görmezden gelirken CHP'li isimler de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak peşi sıra skandallara imza attı.

ÖNCE MAHİR POLAT'IN REZİLLİĞİ
Geçtiğimiz gün CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, "Bizim Cumhuriyetimizde Cumhurbaşkanlığı yapan ahlaksız bir adam montaj kasetleriyle meydanlarda CHP'yi karaladı. Bunlarda bir karşılık buldu ve bunun karşılığında biz seçimi kazanamadık" diyerek rezil söylemlerde bulundu.

ALİ MAHİR BAŞARIR SKANDALI SÜRDÜRDÜ
Mahir Polat'ın ardından skandalı CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır sürdürdü.

Yaşadıkları hezimeti perdelemek için Erdoğan'a saldıran Ali Mahir Başarır, Başkan Erdoğan'ı Nazi Almanyası'nın kanlı lideri Adolf Hitler'e benzeterek haddini aştı.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Başarır, Başkan Erdoğan'ın "CHP'nin faşist kodları asla değişmiyor" açıklamasını hedef alarak, "Eğer bir faşist görmek istiyorsan Sayın Erdoğan aynaya bakacaksın. Benim partime dil uzatmayacaksın. Benim partim egemenliği tek adamdan alıp millete veren bir parti. Siyasete girdiğinde senin önünü açan, siyaset yapma hakkını veren parti CHP" iddiasında bulundu.

BAŞKAN ERDOĞAN'I HİTLER'E BENZETEREK HADDİNİ AŞTI
Adolf Hitler'in fotoğrafını gösteren Başarır "Eğer bir faşist görmek istiyorsa ya aynaya bakacak ya da bu resme bakacak. Ben sende bu resmi görüyorum Sayın Erdoğan. Bu ülkede hukuku, adaleti ayaklar altına aldın, bu ülkede seni eleştiren, yazan gazetecileri tutuklandın. Bu ülkede halen seçilmiş bir milletvekili Can Atalay hala cezaevinde" diyerek rezil bir benzetmeyle haddini aştı.

Skandalı daha da öteye taşıyan Başarır rezil sözlerini sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı.

Başarır'a sosyal medyada büyük tepki yağdı.