Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu belediye personeline küfürler saydırdı! AK Parti'den sert tepki

Cumhuriyet Halk Partili Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Sosyal Hizmetler Daire Başkanı olarak görev yapan Adnan Tatlısu büyük bir rezilliğe imza attı. Adnan Tatlısu'nun sosyal medyaya düşen görüntülerinde bir belediye personeline telefonda küfürler yağdırdığı ve işten kovduğu görüldü. Öte yandan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "İnsanlara çektirdiğiniz bu zulme inşallah 6 ay sonra Ankaralı hemşerimizle birlikte son vereceğiz. Bu korku saltanatınız son bulacak" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2023, 16:35 Güncelleme 21 Ağustos 2023, 18:49
Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu belediye personeline küfürler saydırdı! AK Parti’den sert tepki

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partili isimlerin imza attığı rezilliklerin ardı arkası kesilmiyor.

CHP'Lİ ADNAN TATLISU'DAN SKANDAL
Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Sosyal Hizmetler Daire Başkanı olarak görev yapan Adnan Tatlısu büyük bir rezilliğe imza attı.

Sosyal medyaya düşen görüntülerde Adnan Tatlısu'nun bir belediye personelini kovduğu ve küfürler savurduğu görüldü.

KÜFÜRLER SAVURUP İŞTEN KOVDU
Detayları bilinmeyen tartışmada Tatlısu'nun "Sen hemen istifa et. Şimdi geleceğim seni s.... Hanımın da istifa etsin seni de hanımını da işten atıyorum." dediği duyuldu.

AK PARTİLİ İSİMDEN TEPKİ: MAFYAVARİ YÖNETİM ZİHNİYETİ
Skandala tepki gösteren AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, "Mansur Yavaş'ın şiddete dayalı yönetim şeklinin bir örneğini sosyal hizmetler daire başkanı Adnan Tatlısu'nun sosyal medyaya düşen konuşmasında görebilirsiniz.

Ankara Belediye personeli maalesef bu hakaretlere maruz kalıyor. Ankara'yı mafyavari yöntemlerle yöneten bu zihniyete vatandaşımız sandıkta gereken cevabı vericek." ifadelerini kullandı.






"BU BASKI VE ZULME 6 AY SONRA HEP BİRLİKTE DUR DİYECEĞİZ""
CHP'li Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde mobbing görüntüleri ortaya çıktı.

Yavaş'ın atadığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, telefonda konuştuğu ABB personeline önce küfürler etti daha sonra da saldırdı. Tatlısu'ya AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'dan tepki geldi.

Tatlısu'nun personele uyguladığı mobbing'e tepki gösteren AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Dağdan gelip bağdakini kovma emrini ve güvenini Mansur Yavaş'tan mı alıyorsunuz? Büyükşehir'i yiye yiye bitiremediniz. Sıra personellerinizin hakkını, gururunu gasp etmeye gelmiş. İşte ABB'nin siz göreve geldiğiniz zamandan beri süren tavrının, zihniyetinin ve yönetim şeklinin bir örneğidir Adnan Tatlısu. Yıllardır ABB'de çalışan personelin hakkını gasp ettiniz. Maaşlarına göz diktiniz. İnsanları haksız tutanaklarla tazminatsız işinden ettiniz. EYT'den emekli olan çalışanların kıdem tazminatlarını vermediniz. Usta öğreticilerin sizin yüzünüzden perişan, ABB personeli perişan, Ankaralılar perişan. İnsanlara çektirdiğiniz bu zulme inşallah 6 ay sonra Ankaralı hemşerimizle birlikte son vereceğiz. Bu korku saltanatınız son bulacak" ifadelerini kullandı

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN