ABD'den yeni skandal! Eski ABD Savunma Bakanı Christopher Miller terörist elebaşı Mazlum Kobani ile poz kesti! Kalleşlere yeni silah yardımı ortaya çıktı

Sözde NATO müttefikimiz olan Amerika Birleşik Devletleri terör örgütü PKK'ya açık açık destek vermeye devam ediyor. Son olarak ise Eski ABD Savunma Bakanı Christopher Miller, Dışişleri Bakanlığı da dahil olmak üzere bir dizi 'kalleş' toplantı yapmak üzere YPG elebaşı terörist Mazlum Kobani ile bir araya geldi. Görüşmede kalleş terör örgütüne teşekkür eden Miller, kamplar ve hapishaneler konusuna vurgu yaparak, bu dosyaların daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğunu ve daha fazla çaba gösterilmesi gerektiğini de dile getirdi. Öte yandan ABD'nin teröristlere sağladığı yeni silah yardımının görüntüleri ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2023, 20:05 Güncelleme 20 Ağustos 2023, 22:00
ABD’den yeni skandal! Eski ABD Savunma Bakanı Christopher Miller terörist elebaşı Mazlum Kobani ile poz kesti! Kalleşlere yeni silah yardımı ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Sözde NATO müttefikimiz olan Amerika Birleşik Devletleri terör örgütü PKK'ya açık açık destek vermeye devam ediyor.


SKANDALLAR BİTMEK BİLMİYOR
Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'ye açık destek veren ve eğiten ABD'de bir kez daha terör örgütü ile temasa geçti. ABD Eski Savunma Bakanı Christopher Miller, Kuzey ve Doğu Suriye'ye gitti.



TERÖRİST ELEBAŞI İLE YAN YANA POZ
Eski ABD Savunma Bakanı Christopher Miller, Dışişleri Bakanlığı da dahil olmak üzere bir dizi 'kalleş' toplantı yapmak üzere YPG elebaşı terörist Mazlum Kobani ile bir araya geldi.

ABD ESKİ SAVUNMA BAKANI MİLLER TERÖR ÖRGÜTÜNE TEŞEKKÜR ETTİ I VİDEO İZLE



TERÖR ÖRGÜTÜNE TEŞEKKÜR ETTİ
Hadini aşarak bölgeye statü tanımak gibi konular başta olmak üzere birçok konuyu ele alan Miller, 'teröristlere' yaptıkları fedakarlıklar için teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Bu skandalla sınırlı kalmayan Miller, kamplar ve hapishaneler konusuna vurgu yaparak, bu dosyaların daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğunu ve daha fazla çaba gösterilmesi gerektiğini de dile getirdi.



KALLEŞLERE SİLAH YARDIMI
Sözde NATO müttefikinin terör örgütü PKK'ya yönelik açık desteği hız kesmeden devam ediyor. ABD Ordusu, Haseke'de Abdülaziz Dağı ile Deyrizor ilindeki el-Ömer ile Koniko petrol sahalarındaki üslerinde sık sık terör örgütü PKK/YPG'ye askeri eğitim verirken, ABD'nin Rojava'ya yeni silahlı güç gönderdiği videolar ortya çıktı.

ABD TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA DESTEĞİ SÜRDÜRÜYOR I VİDEO İZLE



ABD'NİN SURİYE'DEKİ VARLIĞI
ABD, Ekim 2019'da Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla harekat bölgesindeki üslerini boşaltırken, petrol sahaları civarında yerleşmeye öncelik vermişti.

Terör örgütü PKK/YPG'ye desteğini sürdüren ABD güçleri, halihazırda Suriye'de Haseke, Rakka ve Deyrizor illerinde örgüt işgalindeki bölgelerde çok sayıda üs ve askeri noktada varlık gösteriyor.

Washington, PKK/YPG'li teröristlerin işgalindeki petrol sahalarında bulunan askeri üs ve noktalarına da sürekli takviye gönderiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

.