Yılmaz Özdil CHP'li belediye başkanlarına yaylım ateşi: bombaladı! "Kiralık gazetecilere para ödemeye..."

Yılmaz Özdil, Yerel seçimler öncesi şok bir iddia ortaya attı. 'Bazı CHP'li belediye başkanlarının, kiralık gazetecilere para ödemeye başladığını' yazdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2023 Güncelleme 19 Ağustos 2023, 06:57
Yılmaz Özdil CHP’li belediye başkanlarına yaylım ateşi: bombaladı! Kiralık gazetecilere para ödemeye...

İÇİNDEKİLER

Kılıçdaroğlu, kendisini eleştiren gazetecileri hedef aldı. "Kimden ne aldıklarını biliyorum" diye çıkıştı!

Ama isim vermekten kaçındı! Bu arada CHP, İmamoğlu yanlısı Halk TV ile bağını kopardı.



Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği için Sözcü'den kovulan Yılmaz Özdil de "gazeteci ödemelerinin" başlandığını yazdı. Şimdi herkes, "Acaba para veren belediye başkanları kim?" diye meraklandı.

GÖKLERDEN GELEN BİR HEDİYE
14 Mayıs öncesi Amerikan, İngiliz, Alman medyası Kemal Kılıçdaroğlu'na övgü yarışana girdi. Kimi, "Onu rahat kullanırız" diye yazdı, diğeri, "Bizim sözümüzden çıkmaz" yorumunu yaptı. Seçimleri bir kez daha Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanınca, hepsi çark etti. "Kılıçdaroğlu ile olmazdı", "Kazanamayacak aday Kılıçdaroğlu olduğunu yine gördük", "Artık gitmeli" gibi yayınlar başladı. Şimdi de İsviçre'nin Almanca yayınlar yapan Neue Zürcher Zeitung (NZZ) isimli gazetesi hem kılıçdaroğlu'na seslendi, hem de muhalefete ayar verdi. NZZ, "Kılıçdaroğlu, bir kez daha kesin olarak yenilmesine rağmen parti liderliğinden ayrılmıyor. Kendisinin kaybettiğini kabul etmiyor, muhalefetin kazamadığını söylüyor. Kılıçdaroğlu, öz eleştiri yapma ihtiyacı bile duymuyor. Erdoğan hükümeti için CHP içerisindeki kavga göklerden gelen bir hediye. Muhalefet kendisi ile meşgulken özellikle yerel seçimlerden hükümet için tehlike teşkil etmiyor. Böyle giderse Erdoğan için sorun yok. Hükümet karşıtlarının Erdoğan karşısında tek şansı birlik olmak, ama Mayıs yenilgisi sonrası Altılı Masa ittifakından eser kalmadı. Muhalefet birleşmeli ve yenilenmeli" diye yazdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN