Proto'gol'! Kemal Kılıçdaroğlu Ümit Özdağ ile gizli protokol yaptıklarını itiraf etti

Kılıçdaroğlu, Özdağ ile gizli protokol yaptıklarını itiraf etti. Bunun üzerine hakaretler yükseldi. Zafer Partisi lideri topa girdi. ve gol sesi geldi: Akşener dahil hepsi biliyordu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2023 Güncelleme 23 Temmuz 2023, 06:58
Proto’gol’! Kemal Kılıçdaroğlu Ümit Özdağ ile gizli protokol yaptıklarını itiraf etti

İÇİNDEKİLER

Ümit Özdağ, "Seçimi kazansaydık, 3 bakanlık ile MİT'i biz alacaktık" dedi. Kılıçdaroğlu, "Doğru ama aramızda kalmalıydı" diye geçiştirdi. 6'lı masa ortakları da öfkelendi. "Niye bizim haberimiz yoktu" nidaları yükseldi!



İYİ Parti, rest çekti! Deva, "Kemal Bey'e güvenilmez" sözüyle yüklendi. Gelecek Partisi de "İyi ki kazanmamış" diye ekledi. Özdağ ise hepsini taca gönderdi: Akşener, o gün bizi tebrik etti! Diğerleri de öğrendi, sessizdi!

Gizli protokole ilk tepki İP'li Yılmaz ve Çömez'den geldi.



ÇADIR TİYATROSU
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koltuğa yapıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun zoom toplantısı deşifre olunca, parti karıştı. Bu tartışmaların gölgesinde, dün belediye başkanları toplantısı yapıldı.

Ankara'ya giden İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun hiçbir şey olmamış gibi birbirinin yüzlerine gülmeleri, hem diğer belediye başkanlarını, hem de görenleri çok şaşırttı. Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlarına "Hazırlıklarınızı, ittifak olmayacakmış gibi yapın" diye talimat verdiği hatırlatıldı. 4 saat süren toplantıda konuşan İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na "Siz genel başkanlığa devam ederseniz, yerel seçimlerde ben yokum" dediği iddiası ortaya atıldı.

CHP'li Ahmet Akın'ın "Konuşmanızı toparlayın" dediği, İmamoğlu'nun "Toparlayamam, dinleyeceksin" karşılığı verdiği ileri sürüldü. Ayrıca İmamoğlu'nun, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun kendisine "Sende parti ruhu yok. Daha yenisin" demesine, "CHP'ye yazık, büyük abiler duruma müdahale etsin" cevabı verdiği iddia edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN