Başkan Erdoğan Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı'nın cenaze namazına katıldı

Son dakika haberleri... Başkan Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı için Eyüp Sultan Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2023, 14:15 Güncelleme 21 Temmuz 2023, 15:15
Başkan Erdoğan Hayati Yazıcı’nın annesi Fatma Yazıcı’nın cenaze namazına katıldı

İÇİNDEKİLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı, 19 Temmuz'da hayatını kaybetti. 96 yaşında vefat eden Yazıcı için bugün Eyüp Sultan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı için Eyüp Sultan Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kıldırdı.

BU EVLATLAR İNANIYORUM Kİ ONUN EBEDİ ALEMDE EN ÖNEMLİ ŞAHİTLERİ OLACAKTIR
Cenaze namazının ardından konuşan Başkan Erdoğan, "Şu anda Hakka uğurladığımız Fatma annemiz yol ve dava arkadaşım Hayati Bey'in valideleri ve bu yolda, bu davada beraber yürüdüğümüz Hayati kardeşimizi yetiştiren ve bizlerle beraber yol yürümesine vesile olan Fatma annemiz için Diyanet İşleri Başkanım teskiye en güzel şekilde yaptılar. Ayet-i Kerime'de Rabbim, 'her nefis ölümü tadacaktır' buyuruyor. Fatma annemiz de 96 yaşına ulaştı, böyle bir ömür. Bu ömür içerisinde hayırlı evlatlar yetiştirdi. Bu evlatlar onun en önemli mirası ve bu evlatlar inanıyorum ki onun ebedi alemde de en önemli şahitleri olacaktır. Bizler de şahidiz. Bizler de Fatma annemiz için hayır dualarında bulunuyoruz, bulunacağız. Mekanı cennet olsun inşallah Rabbim cennetiyle, cemaliyle birlikte müşerref kılsın" dedi.

Fatma Yazıcı'nın cenazesi defnedilmek üzere Eyüp Mezarlığı'na götürüldü.

96 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı 96 yaşında hayatını kaybetti.

BAKAN KOCA DUYURMUŞTU
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından paylaşım yaparak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı'nın annesinin hayatını kaybettiğini açıkladı ve başsağlığı diledi.

Bakan Koca yaptığı paylaşımda, "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Hanım hayata veda etti. Kendisine Allah'tan rahmet; kıymetli arkadaşımız Hayati Bey'e, ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN