Eyüpsultan'da İSKİ isale hattı patladı: Su metrelerce fışkırdı

İstanbul Eyüpsultan'da İSKİ isale hattı patladı! Boru patlaması sebebiyle bir otomobil zarar görürken cadde göle döndü. Tonlarca suyun boşa aktığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 06 Temmuz 2023, 19:43 Güncelleme 06 Temmuz 2023, 19:59
Eyüpsultan’da İSKİ isale hattı patladı: Su metrelerce fışkırdı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Eyüpsultan'da patlayan su borusundan tazyikli su metrelerce fışkırdı.

İSKİ PATLADI
Alibeyköy, Atatürk Caddesi'nde saat 17.30 sıralarında İSKİ'nin isale hattı bilinmeyen bir nedenle patladı. O sırada kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobil, altından patlayan borunun tazyikli suyuyla zarar gördü.

Tazyikli su metrelerce yükseğe ulaşırken cadde göle döndü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen İSKİ ekipleri, bölgedeki suyu kesti. Ekipler, zarar gören boruyu onarırken çalışma nedeniyle trafik tek şeritte ilerledi.

Tonlarca suyun boşa aktığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay nedeniyle mahallede kısa süreli su kesintisi yaşandı.

"ARABANIN ÖN TARAFI HAVAYA KALKTI"
Otomobili zarar gören Faruk Seyit Hanoğlu, "Kırmızı ışıkta duruyordum. Alttan sesler geldi. Sonra arabanın ön tarafı sallanmaya başladı. Sonra suyu falan fışkırttı. Arabanın ön tarafı olduğu gibi havaya kalktı. Geri vitese takıp kaçabildiğim kadar kaçtım ama arabanın ön tarafı falan bayağı bir hasar aldı. Ondan sonra zaten arabayı suyun gelmeyeceği bir yere çektim. İSKİ'den ekipler geldi. Orada müdahale ettiler, suyu kestiler. O kadar su fışkırdı ki, Eyüp Belediyesi'nin garajındaki araçlara bile zarar vermiş, taşlar fırlatmış. Bizim aracın önüne de taşlar geldi" ifadelerini kullandı.