Ayakta alkışlandı: Şaka değil gerçek! İşte CHP'de son durum

Kılıçdaroğlu, 13 yılda 13 hezimet yaşadı. Yine de istifaya yanaşmadı. Kurmayları ise "Şakşakçılık"ta yarıştı. İlk Grup Toplantısı'nda Kemal Bey'i ayağa kalkıp alkışladı. CHP'li seçmeni, kimse bu kadar alaya almadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2023 Güncelleme 14 Haziran 2023, 06:55
Ayakta alkışlandı: Şaka değil gerçek! İşte CHP’de son durum

İÇİNDEKİLER

Kılıçdaroğlu, dün ilk kez CHP Grubu'nda boy gösterdi. Sanki büyük işler başarmış gibi alkışlar, ıslıklar, sevgi gösterileri içinde kürsüye geldi! "Kaptan benim" dedi.



Kendisini eleştiren gazetecilere ayar verdi! Hepsini tehdit etti. Bir ara salondan 'Neden kaybettin?' sesi yükseldi. Onu da geçiştirdi. CHP'linin gözyaşı dinmedi!

OĞLUM BAK GİT!
CHP'de kılıçlar çekildi. Başkan Erdoğan'a bir kez daha yenilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koltuktan inmedi. "İstifa" çağrılarına dün de 'Kaptan olarak gemiyi limana götüreceğim" mesajı verdi.

Değişim isteyenlere karşı da net bir tavır belirledi. Özellikle "Oğlum" dediği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın üzerini çizdiği iddia edildi.

Genel Başkan olarak devam ettiği taktirde, her iki başkanın yerine başkalarını aday göstereceği kaydedildi. Bu arada bu iki isim dışında CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in ve Gürsel Tekin'in da genel başkanlık için yarışacağı belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun aday olmazsa, kendisinin her dediğini yapacağı belirtilen Özgür Özel'i destekleyeceği öğrenildi. Özel'in de genel başkanlık için nabız yoklayacağı, hatta CHP'nin ağır topları ile görüşeceği dillendirildi.

Seçimden iki gün sonra İmamoğlu ile bir araya geldiği iddiası ortaya atılan Özel'in, eski genel başkanlar Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin'i ziyaret edeceği, hatta Adnan Keskin, Haluk Koç, Eşref Erdem, Önder Sav ve Bihlun Tamaylıgil gibi partinin akil isimlerinin görüşlerini alacağı belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN