MHP Grup Başkanvekilleri belli oldu! İşte o isimler...

Son dakika... MHP TBMM Grup Başkanvekilliklerine Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül getirildi. MHP TBMM Grup Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi TBMM Grup Başkanvekilliklerine Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül getirilmdi." ifadelerine yere verildi.

Giriş Tarihi 06 Haziran 2023, 19:22 Güncelleme 06 Haziran 2023, 20:50
MHP Grup Başkanvekilleri belli oldu! İşte o isimler...

İÇİNDEKİLER

Son dakika... MHP TBMM Grup Başkanvekilliklerine Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül getirildi.

"TBMM GRUP BAŞKANVEKİLLİKLERİNE ERKAN AKÇAY VE MUHAMMED LEVENT BÜLBÜL GETİRİLDİ"
MHP TBMM Grup Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi TBMM Grup Başkanvekilliklerine Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül getirilmiş; TBMM Başkanvekilliğine İstanbul Milletvekili Celal Adan ile TBMM İdare Amirliğine Gaziantep Milletvekili Sermet Atay görevlendirilmiştir" denildi.

ERKAN AKÇAY KİMDİR?
Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Maliye Bakanlığında Muhasebat Kontrolörü olarak görev yaptı. İzmir Defterdar Yardımcılığı, Manisa Defterdarlığı, Balıkesir Defterdarlığı ve Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulundu. 23, 24, 25 ve 26. Dönemde Manisa Milletvekili seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonunda görev yaptı. MHP Grup Başkanvekilidir. İngilizce bilen Akçay, evli ve 2 çocuk babasıdır.

MUHAMMED LEVENT BÜLBÜL KİMDİR?
Avukat; Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Ana Bilim Dalı İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Bilim Dalında yüksek lisansını tamamladı. Sakarya ilinde serbest avukatlık yaptı. 2009-2013 yılları arasında MHP Hendek İlçe Başkanlığı, 2013-2018 yılları arasında MHP Sakarya İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. İyi düzeyde İngilizce bilen Bülbül, evli ve 2 çocuk babasıdır.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN