Konya'da bir doktor dün kazada yaralandı bugün koltuk değnekleriyle oyunu kullandı

Konya'da, dün trafik kazasında yaralanan, bugün ise hastaneden koltuk değnekleriyle çıkıp oyunu kullanan Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Dr. Mustafa Esad Tezcan (32), "Beni gören müşahitler şoke oldular. Oyumu kullanayım, elimden geleni yapayım" dedi.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2023, 14:26 Güncelleme 28 Mayıs 2023, 17:07
Konya’da bir doktor dün kazada yaralandı bugün koltuk değnekleriyle oyunu kullandı

İÇİNDEKİLER

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Dr. Mustafa Esad Tezcan, dün saat 02.00 sıralarında, merkez Karatay ilçesi Hüdai Caddesi'nde, otomobiliyle kaza geçirdi. Yaralanan Tezcan, görev yaptığı hastanede tedaviye alındı. Sağ bacağında kırık, boyun kemiğinde zedelenme oluşan Dr. Tezcan, bu sabah kendine geldi.

Tezcan'ın 25'inci ve 26'ncı dönem AK Parti Mersin Milletvekili olan babası Prof. Dr. Yılmaz Tezcan, oğlunu oy kullanmaya götürdü.

Koltuk değnekleriyle oyunu kullanan Tezcan, "Dün kaza geçirdim, uzun bir süre kendimde değildim. Babam beni oy kullanmaya götürdü. Hiçbir sağlık problemi oluşmadan oyumu kullanıp, döndüm. Beni gören müşahitler şoke oldular. Dedim ki, 'Oyumu kullanayım, elimden geleni yapayım.' İnşallah ülkeye hayırlı olur. Çok güzel bir seçim sonucuyla neticelenir, duamız odur" dedi. Tezcan oyunu kullandıktan sonra tedavi gördüğü hastaneye döndü.