Başkan Erdoğan akşam namazını İstanbul'un manevi kalbi Eyüp Sultan Camii'nde eda etti: "İşte ordu işte komutan" nidaları...

Yoğun seçim temposunu bugün sonlandıran Başkan Recep Tayyip Erdoğan, akşam namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Eyüpsultan’da halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdoğan için "Recep Tayyip Erdoğan" ve "İşte ordu işte komutan" sloganları atıldı. Öte yandan Başkan Erdoğan'ı görmek için gelen vatandaşlar, camide ve çevresinde yoğunluk oluşturdu. Takvim.com.tr detayları sizler için derledi.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2023, 21:47 Güncelleme 28 Mayıs 2023, 01:34
Başkan Erdoğan akşam namazını İstanbul’un manevi kalbi Eyüp Sultan Camii’nde eda etti: İşte ordu işte komutan nidaları...

İÇİNDEKİLER

Seçim çalışmalarını sonlandıran Başkan Recep Tayyip Erdoğan, akşam namazını İstanbul'un manevi kalbi Eyüp Sultan Camii'nde eda etti.

Camiye girişi sırasında çevredeki vatandaşlar, Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.



Camide Erdoğan'la birlikte TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da yer aldı.


"İŞTE ORDU İŞTE KOMUTAN"
Namazdan sonra Erdoğan'ın çıkmasıyla birlikte Eyüp Camii'nin avlusunda "İşte ordu işte komutan" sesleri yükseldi.

Erdoğan, daha sonra camiden ayrıldı... Başkan Erdoğan'ı görmek için gelen vatandaşlar, camide ve çevresinde yoğunluk oluşturdu.


14 MAYIS'TA AYASOFYA'DA İDİ
Öte yandan Başkan Erdoğan, 14 Mayıs'taki seçim çalışmalarını noktaladıktan sonra da akşam namazı için Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'ne gitmiş, burada da dualar ve tekbirlerle kaşılanmıştı.




Erdoğan, Ayasofya'daki namaz sonrası "Hepimiz birlik beraberlik içeresinde olalım. İnşallah bunun neticesini de rabbim bizlere lütfedecektir" demişti.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN