Ümit Özdağ'ın 7'liyi yerden yere vurduğu tweetlerini hatırlatıyoruz... Bunları nasıl yutacaklar?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Seçilirse iç savaş çıkar" dediği 7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıkladı. Ümit Özdağ'ın daha önce yerden yere vurduğu Kılıçdaroğlu'na destek çıkması ikiyüzlü siyasetinin yansıması olarak yorumlanırken geçmişte attığı tweetler de yeniden gündeme geldi. Özdağ tweetlerinde şimdi ortaklık yaptığı Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e DEVA'dan HDP'ye kadar 7'linin ortaklarını yerden yere vuruyor... İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2023, 14:34 Güncelleme 24 Mayıs 2023, 16:34
Ümit Özdağ’ın 7’liyi yerden yere vurduğu tweetlerini hatırlatıyoruz... Bunları nasıl yutacaklar?

İÇİNDEKİLER

14 Mayıs'ta fark yiyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikiyüzlü siyaset kervanına katılan son isim Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ oldu.

"SEÇİLİRSE SAVAŞ ÇIKAR" DEDİĞİ KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK AÇIKLADI
Ümit Özdağ, "Seçilirse iç savaş çıkar" ve "AK Parti giderse FETÖ döner" diyerek hedef aldığı 7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıkladı.

Kılıçdaroğlu ile fikir birliğine vardıklarını söyleyen Özdağ, "Fikir birliğine vardık ve bundan dolayı da Zafer Partisi olarak Sayın Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2'inci turda destekleme kararı verdik" dedi.

Özdağ'ın katılması HDP, Gelecek Partisi ve CHP yandaşlarının tepkisini çekerken Özdağ'ın geçmiş tweetleri siyasi ikiyüzlülüğünün kanıtı oldu.

ÖZDAĞ'IN 7'LİYİ HEDEF ALAN TWEETLERİ YENİDEN GÜNDEMDE
Özdağ söz konusu tweetlerinden İYİ Parti ile FETÖ'yü ilişkilendirirken defalarca kez CHP'nin HDPKK ile ilişkisine tepki göstererek ağır sözler söylüyor.

İşte o paylaşımlardan öne çıkanlar;

AKŞENER'E SALVOSU
"Sayın Meral Akşener, Bu yalanlamayı 2 Haziran 2018'de yapmış olsaydınız inanırdık. Sn. Kılıçdaroğlu yalancı, Sn.Kaboğlu etki ajanı,Ümit Özdağ'ın akıl sağlığı yerinde değil! Zaten divandan bile sakladığınız bir sırrı,kamuoyuna açıklamanızı beklemiyordum."

"KILIÇDAROĞLU ADAY OLURSA ERDOĞAN KAZANIR"
"Türk siyasetinde "ceketimi assam seçilir" mantığı terk edilmelidir. Bu, Türk seçmeninin aklı ve iradesiyle dalga geçmektir. Türkiye Erdoğan'ı aşacak ve parlamenter sisteme geçecekse, Cumhurbaşkanı Adayı Mansur Yavaş olmalıdır. Kılıçdaroğlu aday olursa Erdoğan yine iktidar olur!"

"Kılıçdaroğlu, Gülay Yedekçi'nin yaptığı proje Atatürk havalimanının binaları ve pistlerini koruyordu dedi. Gülay Yedekçi ne demiş bakalım? AK Parti ile CHP arasındaki fark Coca Cola ile Pepsi Cola arasındaki farktan daha az. Türkiye, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nu aşacak."

KILIÇDAROĞLU'NA: SADDAM GİBİ FEODAL KAFALIDIR
"Zafer Partisine "ucuz ırkçı" diye saldıran Kılıçdaroğlu Saddam gibi feodal kafalıdır.CHP'de kritik noktaları Tuncelilere teslim etti.Kendi partisinde ayrımcılık yapan bir siyasetçi mi Türkiye'yi birleştirecek?AKP'ninmezhepçiliğinden bıktık.CHP'nin "Dersimciliğine" hiç gerek yok."

"CHP, DEVLETİ FETÖ'YE TESLİM ETMEYE HAZIRLANIYOR"
"Taraf Gazetesi eski yazarı CHP Genel Başkan Yardımcısı FETÖ'nün kanalında Kılıçdaroğlu'nun bütün KHK'lılar görevlerine geri dönecek dedikten sonra yayına çıkmış. Ahmet Hamsici, İbrahim Okur, ErcanŞafak, Ömer Diken demek dönecekler. CHP, devleti FETÖ'ye teslim etmeye hazırlanıyor."

KILIÇDAROĞLU'NA FETÖ GÖNDERMESİ
"21 Nisan 2012'de Ergenekon-Balyoz devam ederken yargıda FETÖ örgütlenmesini inkar eden Kılıçdaroğlu bugün "Korkacak bir şey yok, çok fazla sayıda Suriyeliye vatandaşlık verilmiyor" diyor. SARI MUHALEFET"

"2023 seçimleri referandum olacak. Cumhur kazanırsa, Erdoğan ve mülteciler kalır.Millet kazanırsa Erdoğan gider, mülteciler kalır.Zafer kazanırsa, mülteciler, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu gider.13 milyon mülteci GİTSİN diyorsan tek seçenek ZAFER PARTiiSİ.Kalsın diyorsan diğer partiler."

BABACAN'A KILIÇDAROĞLU'NA AKŞENER'E...
"DEVA Türk kimliğini kaldıracağız, devrim yasaları tarih oldu, tarikatları açacağız, ana dilde eğitim dediği için eleştiriliyor. Oysa 6'lı masa bunları yapacağını zaten açıkladı.Akşener Kürt açılımı diyor.Kılıçdaroğlu özerklik. 1921 anayasası demek devleti tekrar kuruyoruz demek"

"HDP'NİN PKK İLE İLİŞKİLİSİ ORTADA İKEN BU İFADEYE AYIP DEMEK ASIL BÜYÜK AYIP"
"Daha dün Güneydoğu Anadolu'dan bahs ederken "Kürt illeri" ifadesini kullanan Halk Tv benim "Dağa çıktılar" sözümün çirkin olduğunu ileri sürmüş. HDP vs. Partilerin PKK ile ilişkilisi ortada iken bu ifadeye ayıp demek asıl büyük ayıp. Sizi seyreden vatansever ve Atatürkçü seçmene saygı gösterin."

"DEVA İLE HDP ARASIDA FARK YOK"
"DEVA Partili İdris Şahin FETÖ'ye Gülen cemaati diyor. PKK'ya terörist demeyen HDP ile FETÖ'ye terörist demeyen DEVA arasında fark Yok. DEVA'da vatansever eğer kaldı ise bugün istifa etmeli."

"HDP PKK'NIN İÇİNDE VE EMRİNDEDİR"
"Neden "HDP siyasi parti değildir" diyoruz? Çünkü HDP, hem zihinsel, hem bedensel, hem ilkesel hem de hedefsel olarak pkk terör örgütünün içinde ve emrindedir."

CHP'Lİ ÇEVİKÖZ'E TEPKİ: TÜRK DEĞİLSİNİZ
"Türk büyükelçisi, Atatürk'ün kurduğu partinin milletvekili Ermeni teröristler tarafından şehit edilen Talat Paşaya hakaret eden HDP/PKK'lı TAŞNAK/ASALA çizgisindeki kişiyi savunmak için Ümit Özdağ'a saldırıyor.Bundan sonra sadece büyükelçisiniz benim için ama Türk değilsiniz."

BABACAN VE DAVUTOĞLU'NA: KİM DAHA FAZLA HDP'Lİ
"Kim daha fazla HDP'li…."

"HDP TERÖR ÖRGÜTÜ İLE İÇ İÇEDİR"
"Dağa gitmişlerdir dediğim zaman şaka yapmamıştım. HDP/Yeşil Sol kadroları büyük ölçüde terör örgütü ile iç içe geçmiş kadrolardır."

"Yeşil Sol Parti benzerleri gibi Türk Milleti'nin tarihine küfrediyor. Yüzbinlerle katledilen Türk'ü unutup yine Ermeni soykırımı yalanı ile sahneye çıkıyorlar. Yeşil Sol Parti, Türk Milleti'nin tarihine, bugününe ve geleceğine düşman kripto Ermeni hareketidir. Bu toplantı Ankara Valiliği tarafından yasaklanmalıdır."

ATATÜRK GÖNDERMESİ

"Zafer Partisi önümüzdeki dönemde TBMM'de değişik partiler üzerinden grup kuran FETÖ, Yeşil Sol Parti ve anayasadan Atatürk ve Türk Milleti'ni çıkarmak isteyen Deva, Gelecek, Hüda-Par ve Saadet karşısında direnecek, taviz vermeyecek tek parti. Sakın CHP/İYİ Parti de var demeyin. Millet İttifakı belgelerine ancak Atatürk havalimanı başlığı içinde geçiyor. Atatürk ve milli-üniter-laik devlet için sadece Zafer Partisi TAVİZSİZ savaşır."

"NASIL UTANMAZLAR OLDUĞUNUZU DA UNUTMADIK"

"CHP İstanbul 3. Bölge adayı Mustafa Yeneroğlu, Türk ordusuna FETÖ ile kurduğunuz kumpası, Ali Tatar'ı, Türkan Saylan'ı, Kaşif Kozinoğlu'nu nasıl öldürdüğünüzü unutmadık. Nasıl utanmazlar olduğunuzu da unutmadık. Gerçekten Atatürkçü olan seçmen de unutmayacak."

YÜKSEL TAŞKIN SALVOSU: TÜRK ORDUSUNA KUMPAS KURDUN

İYİ PARTİ'YE VE AKŞENER'E OLAY SÖZLER
"Türk devletini çökertme girişiminde bulunan İdris Naim Şahin, izahı bile gerekmeyen Buğra Kavuncu, Melih Gökçek'in elemanı Ankara adayı Adnan Beker, FETÖ övgüsüsü Elazığ adayı İrfan Sönmez, 2004-2022 AK Parti yöneticisi, Fırat Çakıroğlu'nun katiline burs vermekle itham edilmen Seyithan İssiz, borsa spekülatörü Mustafa Gürkan adlı Gaziantep adayı ve benzerleri ile Türkiye'nin sigortası değil Türk devleti ve milletine karşı operasyon merkezi olduğunuz açık. Türk milliyetçilerine çağrım İYİ Parti listelerindeki isimleri açık kaynaklardan araştırmalarıdır. Meral Akşener'i istediği platformda, televizyonda Türkiye'nin iç ve dış politikasını tartışmaya davet ediyorum."

"TÜRK MİLLİYETÇİLERİ AKŞENER'E DERS VERECEK"
"Meral Akşener, İYİ Partiyi Ümit Özdağ, Ali Türkşen, Fatih Eryılmaz, Vedat Yenerer ve Yörük Ali Paşa ile kurup FETÖ yandaşları ile devam edeceksin. Ve bunu sorunsuz yapabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Atatürkçülere, Türk milliyetçilerine YALAN söyleyen Akşener'e Türk milliyetçileri gereken dersi verecekler."

"Şuna Pensilvanya bizi çarpıyor desene İdris. İçişleri Bakanı iken bütün il ve ilçe emniyet müdürlerini FETÖ'cülerden atadın. Bütün vali ve kaymakamlar FETÖ'cüydü. Türk devleti ve milletine karşı suçlusun. Akşener neden seninle ilgili bu kadar ısrarcı anlamıyorum. İdris, Türkiye'yi sana ve benzerlerine karşı ölene kadar savunacağız."

BABACAN'A FETÖ GÖNDERMESİ
"İHA ve SİHA'lar, TSK'nın harekat kabiliyetini ciddi şekilde arttırmıştır. İHA ve SİHA'ların desteklenmesi gereken bir proje olduğunu her platformda dile getirdik. Babacan'ın İHA ve SİHA'ları tartışmaya açması, milli harp sanayine karşı FETÖ'nün sabotajlarını akla getiriyor."

ALİ BABACAN'A: ATATÜRK DEVRİMLERİ NERENİZE BATTI
"Biz salağa salak, haine hain, bölücüye bölücü, nanköre de nankör deriz. Sayın Ali Babacan sizin amacınız ülke yönetimine talip olmak değil! Evvela FETÖ'ye can simidi atıp, ardından ülkeyi yıkıma götürmektir! Hadi FETÖ seviciliğinizi anladık da Atatürk devrimleri nerenize battı?"

"BU MUHALEFETE MUHALEFET EDECEĞİZ"
"İyi Parti Siyaset Akademisi Başkanı ve başdanışman Yüksel Korkmaz üniversitede Akşener'in öğrencisi miydi? Üniversite kazanan akrabası Basri Akşener'i FETÖ evine götür mü? Korkmaz'ın KHK'lı olduğunu, Pensilvanya'da FETÖ'ye çalıştığını biliyor muydu. Bu muhalefete muhalefet edeceğiz"

DAVUTOĞLU'NA: GEL SEN BIRAK SİYASETİ

"FETÖ'yle yatıp kalkan Deva Partisi, Melez İyi Parti, Atatürk'ü partiden tasfiye eden Y-CHP hatta toplantıda FETÖ propagandası yapan Bülent Arınç bile davetli... Adı Türk Demokrasi Vakfı ama Zafer Partisi davetli değil..."

"ALİ FETÖCAN"