Bay Bay Kemal'in sinirleri bozulacak! Başkan Erdoğan'ın yüzde 80 aldığı Essen'de uzun kuyruklar oluştu

Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs'ta hezimet yaşadı. Kaybedeceğini anlayınca Milliyetçi kartını oynadı. Ama kimseyi inandıramadı! Financial Times bile 'çaresizlik sinyalleri verdiğini' yazdı. Bu sırada yurt dışında oy verme işlemleri başladı. Kuyruklar, kilometrelerce uzadı. Erdoğan'ın yüzde 80 oy aldığı Essen'den gelen bu kare de mesajı yolladı: Bay Bay Kemal.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2023 Güncelleme 21 Mayıs 2023, 06:58
Bay Bay Kemal’in sinirleri bozulacak! Başkan Erdoğan’ın yüzde 80 aldığı Essen’de uzun kuyruklar oluştu

İÇİNDEKİLER

Kalp yapmayı bıraktı, yumruk salladı! Mutfaktan çıktı, Atatürk posterine yanaştı! Milliyetçilik nidaları attı, çok dürüstmüş gibi yaptı! Tabii ki kimse inanmadı! Hatta dış basın da Kılıçdaroğlu'nu diline doladı. Çok güvendiği İngilizler, "Muhalefet çaresiz! Moraller bozuk" yazdı.

Batı'dan gelen oy verme kuyrukları ise bu teşhisi doğruladı! Almanya Essen'deki gurbetçiler, resmen yollara sığmadı! Kuyruklar, 6-7 km'ye kadar uzadı. Katılımda yeni bir rekorun gelebileceği vurgulandı. TAKVİM'e de bunu yorumlamak kaldı: 2. dalgaya hazır mısınız Kemal Bey?



CAHİL DE SİZSİNİZ MENFAATÇİ DE
Başkan Erdoğan, afet bölgesine gitti. Kılıçdaroğlu ve ahalisini eleştirdi: Makarnacı, bidon kafalı diyerek insanımızı tahkir ettiler. Milletimizi hiç kavrayamadılar. 28 Mayıs'tan da ümitlerini kestiler.



DÜNYADA ALAY KONUSU
BBC:
Erdoğan favori. Sonuçlar dünyada dalga yaratacak
CNBC: Erdoğan'ın başarısı muhalefeti sersemletti.
CNN: Erdoğan'ın zaferi, Kılıçdaroğlu'nu milliyetçi yaptı.
WASHİNGTON POST: Kılıçdaroğlu taraftarlarının morali çok düşük.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN