CHP yandaşı Can Ataklı CHP'lileri yerden yere vurdu: Allah hepinizin belasını versin

HDP ve Kandil'in desteğini alan yedili masa, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı karşısında adeta hezimete uğradı. Yedili koalisyonun aldığı büyük yenilgisi ise CHP yandaşları arasında büyük ayrışmalara neden oldu. Bu ayrışmaların en keskin yansıması ise CHP'ye yakınlığıyla bilinen Can Ataklı'dan geldi. Ataklı, Sözcü yazarı Soner Yalçın başta olmak üzere bazı CHP'lileri hedef alarak adeta kin kustu. CHP içinden bazı isimlerin ekranlara çıkarak karşıt söylemlerde bulunduğunu belirten Ataklı, "Allah belanızı versin hepinizin. Gidin o zaman Tayyip'in yanına." diyerek sert sözler sarfetti.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2023, 22:40 Güncelleme 18 Mayıs 2023, 23:34
CHP yandaşı Can Ataklı CHP’lileri yerden yere vurdu: Allah hepinizin belasını versin

İÇİNDEKİLER

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gitti. Rekor bir katılımın yaşandığı seçimde, millet kararını verdi. Oy sayımı sonrası Başkan Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,50 ile sandıktan yine birinci çıkarken, diğer cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 44,85 olarak kayıtlara geçti. İkinci tura kalan seçimlerde Kılıçdaroğlu ile Erdoğan arasındaki fark, muhalifleri öfkelendirdi.

ATAKLI AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
CHP yandaşları bir birine girdi. Alınan yenilgi yedili koalisyon ve destekçileri arasında ayrışmaya neden olurken CHP'ye yakınlığıyla bilinen Can Ataklı da Oda Tv yazarı Soner Yalçın başta olmak üzere bazı CHP'lileri hedef alarak ağır sözler sarf etti.

CHP YANDAŞI ATAKLI CHP'LİLERİ YERDEN YERE VURDU I VİDEO İZLE

CHP'LİLERE BELA OKUDU
CHP içerisinden bazı isimlerin ekranlara çıkıp karşıt söylemlerde bulunduğunu ifade eden Can Ataklı, "Bakıyorum CHP'nin için bir takım kişiler var, ekranlara çıkıyorlar güya tarafsızlar ya. Allah belanızı versin hepinizin. Gidin o zaman Tayyip'in yanına" diyerek adeta nefret kustu.

SONER YALÇIN'A 'YALAKA' DEDİ
Ataklı'nın hedefinde Oda Tv yazarı Soner Yalçın da vardı. Yalçın'ın bugüne kadar 'abuk sabuk' yazılar yazdığını ifade eden Ataklı, "Kardeşim sana ne yaptılar hapishanede ya?" diyerek çıkıştı. Soner Yalçın'a 'yalaka' diyen Ataklı, Sözcü yazarının "Yüzde1 bile oyu olmayan masadaki partilere bol kepçeden milletvekili dağıtarak adaylığını destekleyen kurnazlık yaptınız. Onlar da yenildi." çıkarımına sert tepki göstererek "Kimse yenilmedi" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN