CHP'nin Erzurum'da yaktığı provokasyon ateşini fondaşları harladı! 2015 tarihli fotoğrafı yeniymiş gibi paylaşıp polisi hedef gösterdiler

CHP'nin Ekrem İmamoğlu öncülüğünde Erzurum'da sahnelediği kirli tiyatronun etkileri sürerken CHP yandaşları yanan provokasyon ateşini benzin dökerek büyütmek için kolları sıvadı. CHP'li Barış Yarkadaş, 2015 tarihli HDPKK'nın Erzurum mitinginde kayıtlara geçen bir görüntüyü yeniymiş gibi servis ederek İmamoğlu'na siyasi alan açmak istedi. Söz konusu görüntünün 04.06.2015 tarihinde kayıtlara geçtiği, gözaltına alınanların da HDP mitinginde taşkınlık çıkartan KCK’lılar olduğu ortaya çıktı. Takvim.com.tr detayları sizler için derledi.

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2023, 23:21 Güncelleme 08 Mayıs 2023, 11:39
CHP’nin Erzurum’da yaktığı provokasyon ateşini fondaşları harladı! 2015 tarihli fotoğrafı yeniymiş gibi paylaşıp polisi hedef gösterdiler

İÇİNDEKİLER

Maltepe mitinginde büyük bir hüsrana uğrayan CHP fiyaskoyu perdelemek, AK Parti'nin Atatürk Havalimanı'ndaki 'Yüzyılın Mitingi'ni gölgelemek adına kirli bir provokasyona soyundu.

Başrolde Ekrem İmamoğlu var idi... Erzurum'da kendisine gösterilen tepkilere aldırış etmeden korsan miting düzenleyen İmamoğlu'na HDPKK ile yürütülen kirli ittifak nedeniyle büyük tepki gösterildi.



İmamoğlu'nun ekibinde yer alan CHP'lilerin gelen tepkilere küfürlerle yanıt vermesi sonucu arbede çıktı. Bu durum sonrası Ekrem İmamoğlu tıpkı Saraçhane'de olduğu gibi kendisine yeni bir mağduriyet tiyatrosu devşirdi.



ERZURUMLULARI SUÇLADI, POLİSE İFTİRA ATTI
Erzurumluları provokatör olmakla suçladı, polislere iftira atıp "Konuşurken taşlar yağmaya başladı, TOMA var tek bir su sıkmadı. Polis müdahale etmedi" ifadelerini kullandı.

Öte yandan CHP yandaşları, Erzurum'da yanan provokasyon ateşini benzin dökerek büyütmek için kolları sıvadı.



CHP'Lİ BARIŞ YARKADAŞ 2015 TARİHLİ FOTOĞRAFI YENİYMİŞ GİBİ SERVİS ETTİ
CHP'li Barış Yarkadaş, 2015 tarihli HDP'nin Erzurum mitinginde kayıtlara geçen bir görüntüyü yeniymiş gibi servis ederek Ekrem İmamoğlu'na siyasi alan açmak istedi.

Ancak görüntünün eski olduğunun farkına varan Yarkadaş, apar topar paylaşımını sildi.

Söz konusu fotoğrafı detaylıca mercek altına aldığımızda 04.06.2015 tarihinde kayıtlara geçtiği, gözaltına alınanların da HDP mitinginde taşkınlık çıkartan KCK'lılar olduğu ortaya çıktı.

DEMİRTAŞ'IN 2015 TARİHLİ PAYLAŞIMI
CHP'lilerin yeniymiş gibi dolaşıma soktuğu fotoğrafı terör tutuklusu HDPKK'lı Selahattin Demirtaş da 2015'te paylaşmıştı.




FETÖ iltisaklı Oktay Yaşar'ın yönettiği Ankara Kuşu da provokasyona dahil oldu.



CHP yandaşı Mine Kırıkkanat'ın skandal paylaşımı