Başka Erdoğan 7'li koalisyona yüklendi: Tehlikeli tavizler var!

Başkan Erdoğan, Kayseri'de 135 bin kişilik rekor kalabalığa konuştu. 11'li koalisyona ve Avrupa'ya sert göndermelerde bulundu: "Tehlikeli tavizler var"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2023 Güncelleme 07 Mayıs 2023, 06:57
Başka Erdoğan 7’li koalisyona yüklendi: Tehlikeli tavizler var!

İÇİNDEKİLER

Karşımızdaki koalisyonun bir vizyonu yok. Herkese duymak istediğini söyleyen bir ittifaktır, bu koalisyon. Amerika'daki hamburgercide yenen büyük lokmalar var. O lokmalar kimlerle paylaşıldı? Bölücü örgütün uzantılarına verilmiş tehlikeli tavizler var.



Avrupa neden bu kardeşinize saldırıyor. Türkiye'yi sevdikleri için mi? Hayır! Beklediklerini bulamadıkları için. FETÖ'cüler, bay bay Kemal için koşturuyor. Küresel güçlerin operasyon dergileri, buna çalışıyor. Tabi bay bay Kemal'in diyet borcu var. Konuşamaz.

KALEM TIRAŞ!
-Başkan Erdoğan düşmanlığı ile bilinen The Economist, Kılıçdaroğlu'na köşe verdi. Adeta kendi sözlerini söyletti! Kemal Bey, önce Türkiye'yi İngilizler'e şikayet etti. Ardından Avrupa'yı yüceltti.



- 'Eski günlerdeki gibi' olmak istediğini belirtti. "Sizin bir parçanızız" dedi. "Ne isterseniz yapmaya hazırım" mesajı verdi. Tıpkı TAKVİM'in söylediği gibi "Batı'nın emrinde" olduğunu ilan etti!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN