Başkan Erdoğan'dan 7’li Koalisyona sert yüklendi: Bunlara verilen görev Karadeniz gazını kapatmak Gabar petrolüne beton dökmek

Başkan Erdoğan, Van ve Erzurum’da yüz binlere seslendı. 7’li koalisyonun ‘kukla olduğunu’ ima ettı. Kılıçdaroğlu’na yüklendi: Masanın direksiyonunda da Kılıçdaroğlu yok! Onun işi mutfaktan video çekmek, kalp işareti yapmak. Vaatlerinin hepsi yalan..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2023 Güncelleme 06 Mayıs 2023, 07:02
Başkan Erdoğan’dan 7’li Koalisyona sert yüklendi: Bunlara verilen görev Karadeniz gazını kapatmak Gabar petrolüne beton dökmek

İÇİNDEKİLER

Bundan sonra Gabar, terörle değil petrolle anılacak. Karadeniz Gazı gibi, petrolümüzü de miletimize vereceğiz. 7'li kaolasiyona verilen görev, gazımızı kapatmak, petrolümüze beton dökmek. TOGG'u kaldırmak...

Masanın direksiyonunda da Kılıçdaroğlu yok! Onun işi mutfaktan video çekmek, kalp işareti yapmak. Vaatlerinin hepsi yalan..

Bunlar tembel! Bay bay Kemal, S400'leri depoya alacağız diyor. Millet buna asla müsaade etmez.



BU PRESS BURADA İŞE YARAMAZ
14 Mayıs'a 8 gün kaldı. Batı medyası, toplu saldırı başlattı. Hepsi aynı elden çıkmış gibi Erdoğan'ı kapak yaptı. Demokrasi masalları anlattı. Başkan, sert çıktı: Kimse bize parmak sallayamaz! Avrupa medyası, dil birliği yaptı. Hepsi, aynı gün Erdoğan'ı kapağına taşıdı.

Önce The Economist, küstahlaştı. Sonra Der Spiegel sahneye çıktı. Erdoğan'ı karaladı. Kemal Bey'i pohpohladı. Fransızlar da koroya katıldı. L'Express ve Le Point, Erdoğan'a iftiralar attı. Başkan Erdoğan ise haddini aşan Avrupa'ya tokadı bastı: Küresel oyunlara gelmeyiz!

DİREKSİYONDA KILIÇDAROĞLU YOK
Başkan Erdoğan, mitinglerine dün Van ve Erzurum'da devam etti. Coşkulu kalabalıklara hitap eden Erdoğan, gündeme dair konuştu:
- Biz Van'ı terör örgütünün tasavvutundan kurtardık. Terör örgütünün başını sadece burada değil sınırlarımız içindeki inlerinde de ezdik.
- Edremit'i Edremit biz yaptık. Erciş'i Erciş biz yaptık. Van'a 21 yılda 96 Milyar liralık kamu yatırımını Van'a yaptık. Şimdi bunu katlayarak arttıracağız.
- Değerli kardeşlerim Türk'üyle Kürt'üyle biz yaratılanı yardandan ötürü sevdik. Bizim dinimizde Türk, Kürt, Arap şu bu yok. Biz sadece Allah için seviyoruz.

- Diyarbakır Anneleri'nin acısını biliyorsunuz demi. Kardeşlerim bunları Kandil'e kimler kaçırdı. O kızlarımızı, o çocuklarımızı Kandil'e kimler kaçırdı. Bunların Kürtlükle alakası yok. Bunlar sadece vahşet kusuyor vahşet.
-Ve inşallah 14 Mayıs'ta bunların hesabını sormaya var mıyız?
- Düşünün CHP burada gelipte miting yapabilir miydi? Kimle yaptılar?
- Selo benim 51 kardeşimin Diyarbakır'da ölümüne neden oldu. Ne diyor Bay Bay Kemal gelince onu çıkaracağız diyor.
- Direksıyonda Kılıçdaroğlu gözüküyor ama öyle değil. İstikameti rotası olmadığı için ne tarafa iterseniz oraya gidiyor.



PKK'YA TERÖR ÖRGÜTÜ DİYEMIYOR BAY BAY KEMAL
Başkan Erdoğan, canlı yayında muhalefeti topa tuttu: Bugüne kadar 'PKK terör örgütüdür' sözünü ağızlarından duymadık. Bay Bay Kemal, hadi çık, 'PKK terör örgütüdür' de. Niye diyemiyorsun. PKK'sından FETÖ'süne terör örgütleri de Bay Bay Kemal ve avenesinin 14 Mayıs için kendilerine verdiği umuda bel bağlamış durumda. Erdoğan gitsin diyenler tefeciler, teröristler. Kandil'i teröristlerin başlarına geçireceğiz. Doğru zamanı bekliyoruz.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN