CHP'nin fonladığı İsmail Saymaz'ın Togg hazımsızlığı: Sanki bu toplum hiç araba görmemiş! Daha önce öküz arabasıyla mı gidiyorlardı?

Türkiye'nin yerli ve milli atılımları CHP ve avanelerini rahatısız etmeye devam ediyor. Bunun son örneği ise CHP'nin fonladığı İsmail Saymaz oldu. Vatandaşların yerli ve milli otomobil Togg'a olan ilgisini hazmedemeyen İsmail Saymaz skandal sözler sarf etti. "Sanki bu toplum hiç araba görmemiş" diyen Saymaz, "Daha önce öküz arabasıyla mı gidiyorlardı?" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 28 Nisan 2023, 02:54 Güncelleme 28 Nisan 2023, 02:54
CHP’nin fonladığı İsmail Saymaz’ın Togg hazımsızlığı: Sanki bu toplum hiç araba görmemiş! Daha önce öküz arabasıyla mı gidiyorlardı?

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin yeni gururu Togg'un ilk teslimatları yapılmaya devam ederken, tüm bakanlar da makam otomobili olarak Togg'u kullanmaya başladı. Bakanlar Türkiye'nin farklı illerine yaptıkları seyehatlerde Togg'u tercih ederken, yol üzerinde Togg'u gören vatandaşlar otomobile yoğun ilgi gösterdi.



CHP MEDYASINDAN ELEŞTİRİ YAĞMURU
Aracı inceleyen vatandaşlar, fotoğraf çektirmeyi ihmal etmezken Togg'un deneyim merkezlerinde de uzun kuyruklar oluştu. Ancak milletin gönlünde yer verdiği Togg, CHP medyası tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.



"YERLİ OTOMOBİL YAPTIK ZATEN"
CHP yandaşı Can Ataklı "Yerli otomobil, yerli otomobil, kardeşim yerli otomobili 1960'da yaptık zaten. Herkes unutuyor gidiyor. Anadol'u unutuyorlar. İlk defa araba yapıyoruz ben arabanın sahibini görmedim daha ya. Farkında mısınız kim TOGG'un sahibi? Mustafa Varank. Başkasını görüyor musunuz? Varsa yoksa hükümet, onlar anlatıyorlar. Sahibi kim?" ifadelerini kullandı.



"GÖRMEMİŞİN OĞLU OLMUŞ TUTMUŞ TOGG'UNU KOPARMIŞ"
Ataklı bu ilgi sonrası yine Togg'u hedef gösterirken "Görmemişin oğlu olmuş tutmuş Togg'unu koparmış. Nedir bu ya Togg, Togg, Togg." ifadelerini kullandı.



"SANKİ BU TOPLUM HİÇ ARABA GÖRMEMİŞ"
CHP yandaşı İsmail Saymaz ise katıldığı canlı yayında "TOGG çok enterasan bir durum. Sanki bu toplum hiç araba görmemiş. Sanki bu toplum daha önce öküz arabalarıyla gidiyordu. Aynasını tutan da var lastiğini kavrayan da... " ifadeleriyle toplumu ve Togg'u eleştirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN