İstanbul'da trafik yoğunluğu!
Son dakika haberi! İstanbul'da bayramın ilk günü akşam saatlerinde trafik oranı yüzde 80'i buldu. Vatandaşlar yağmurun etkisiyle birlikte trafikte ilerlemekte güçlük çekti.
Ramazan Bayramı'nın birinci gününde İstanbul'da trafikte yoğunluk yaşanıyor.
İSTANBUL'DA TRAFİK YOĞUNLUĞU I VİDEO İZLE

Bayramın ilk günü sabah saatlerinde görülmeyen trafik yoğunluğu, öğleden sonra bayram ziyaretleri nedeniyle kentteki birçok noktada giderek arttı.
Otobüs, metro, metrobüs, vapur ve Marmaray'ı kullanmak isteyen vatandaşlar buralarda yoğunluk oluşturdu. Kentin turistik yerlerinin de bayram nedeniyle kalabalık olduğu gözlendi.
Bayramda kabir ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar nedeniyle mezarlık çevrelerinde trafik yoğunlaştı.
Kartal Soğanlık ile Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı'na giden caddelerde araç trafiği gözlendi.

Sultangazi Yayla Mezarlığı çevresinde bulunan Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde uzun araç kuyrukları oluştu.

D-100 Otoyolu'nda, Tuzla ile Kadıköy arasındaki bazı bölümlerde yer yer trafik yoğunluğu oluştu. TEM Otoyolu Edirne istikametinde Sultanbeyli ile Ataşehir arasında araçlar güçlükle ilerledi. Saat 17.05 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 80 olarak ölçüldü.
