Enver Aysever'den skandal! Sultan Abdülhamid Han’a kin kustu

CHP yandaşlarının Osmanlı'ya duyduğu kin yine gün yüzüne çıktı. CHP yandaşı özellikle Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği destekle bilinen Enver Aysever, Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangın üzerinden Osmanlı düşmanlığı yaptı. Yangın üzerinden Sultan Abdülhamid Han'ı hedef alan Enver Aysever, "Uğursuz, lanetli herif" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Giriş Tarihi 24 Mart 2023, 15:42 Güncelleme 24 Mart 2023, 15:59
Enver Aysever’den skandal! Sultan Abdülhamid Han’a kin kustu

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partili isimlerin Osmanlı Devleti'ne düşmanlığı dillerine vurmaya devam ediyor.

ENVER AYSEVER ABDÜLHAMİD HAN'A KİN KUSTU
CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gazeteci Enver Aysever bugün İstanbul'da Sultan Abdulhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangın üzerinden ecdada kin kustu.

ENVER AYSEVER'DEN REZİL SÖZLER: UĞURSUZ LANETLİ HERİF
Sultan Abdülhamid Han için "Uğursuz, lanetli herif" şeklinde skandal ifadeler kullanan Enver Aysever'in tepki çeken sözleri şu şekilde;

"Sultan Abdulhamid Han hastanesinde yangın. Bir hasta hayatını kaybetti. Aa görmemiştin bunu... Adı batasıca hastane... Uğursuz. Sultan Abdülhamid Han diye bir şey yok arkadaşlar. Lanetli bir herif var"

AK PARTİ'DEN TEPKİ
Enver Aysever'in bu skandalına AK Parti'den tepki geldi.

AK Parti İzmir Milletvekil Alpay Özalan, "Sultan Abdülhamid Han Hastanesi'deki yangın üzerinden Sultan 2. Abdülhamid Han'a nefret kusup "uğursuz" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun trollü Enver Aysever, hangi ormandan kaçtıysa oraya dönsün. Ormanda ağaç dalından ağaç dalına atlayarak yaşaması zeka seviyesine daha uygun." ifadeleriyle Aysever'e tepki gösterdi.