Asrın felaketinin ardından Alman Dışişleri ve İçişleri Bakanları Kahramanmaraş'a gidecek!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan asrın çifte depremlerinin ardından Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve İçişleri Bakanı Nancy Faeser'in, deprem felaketi nedeniyle Kahramanmaraş'ı ziyaret edecekleri bildirildi.

Giriş Tarihi 20 Şubat 2023, 15:18 Güncelleme 20 Şubat 2023, 15:18
Asrın felaketinin ardından Alman Dışişleri ve İçişleri Bakanları Kahramanmaraş’a gidecek!

İÇİNDEKİLER

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki asrın çifte depremlerinde birçok bina yıkılırken on binlerce vatandaş enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

ALMAN DIŞİŞLERİ VE İÇİŞLERİ BAKANLARI KAHRAMANMARAŞ'A GİDECEK!

Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Christian Wagner, Berlin'de yaptığı açıklamada, Baerbock ve Faeser'in yarın Kahramanmaraş'a giderek depremlerden zarar gören bölgeleri ziyaret edeceklerini ifade etti. Wagner, ziyaretin kısa sürede planlanması ve program hazırlıklarının sürmesi nedeniyle detaylı açıklama yapamayacağını belirtti. Edilen bilgiye göre, iki bakan Pazarcık'ta çadır kent ziyareti yapacak ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüşerek bir araya gelecek.

İKİ BAKANIN GAZİANTEP'TEKİ VİZE OFİSİNİ DE ZİYARET ETMESİ BEKLENİYOR!

Almanya'nın deprem bölgelerinde zarar gören depremzedelere vize kolaylığı sağlanacağının açıklanmasının ardından iki bakanın, Gaziantep'teki vize ofisini de ziyaret etmelerinin beklendiği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN