Asrın felaketinde 8'inci gün! Harabeye dönen Hatay'daki yıkım havadan görüntülendi

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki yıkıcı depremin 8'inci gününde taş üstünde taş kalmayan Hatay'daki yıkım havadan görüntülendi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Asrın felaketinde 8'inci gün! Harabeye dönen Hatay'daki yıkım havadan görüntülendi

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin 8'inci gününde arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Hatay'da ortaya çıkan yıkım dron ile görüntülendi.

Hatay'daki yıkım havadan görüntülendi

Harabeye dönen şehrin üzerini toz bulutu kapladı.

Asrın felaketinde 8'inci gün! Harabeye dönen Hatay'daki yıkım havadan görüntülendi-1

KORKUNÇ YIKIM DRON İLE GÖRÜNTÜLENDİ
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği Hatay'da ortaya çıkan korkunç yıkım dron ile görüntülendi.

Asrın felaketinde 8'inci gün! Harabeye dönen Hatay'daki yıkım havadan görüntülendi-2

Deprem felaketinin 8'inci gününde Antakya'da çekilen dron görüntülerine, insanların ve ekiplerin enkaz çevresindeki kurtarma çalışmaları ve oluşan yoğunluk yansıdı.

Asrın felaketinde 8'inci gün! Harabeye dönen Hatay'daki yıkım havadan görüntülendi-3

KENT HARABEYE DÖNDÜ
Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, şehrin sokak ve caddelerinin enkaz alanına dönüştüğü görüldü. Öte yandan, arama kurtarma çalışmalarından dolayı harabeye dönen kentin üzerini toz tabakası kapladı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler