Şanlıurfa'da Kahramanmaraş depremi sonrası yıkılan binalara ilişkin 8 kişi gözaltına alındı

Son dakika haberi | Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından Şanlıurfa'da yıkılan binalara ilişkin yapılan tespitlerin ardından yapım kusurları ve kolon kesme iddialarına ilişkin hakkında gözaltı kararı verilen 8 şüpheli yakalandı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Şanlıurfa'da Kahramanmaraş depremi sonrası yıkılan binalara ilişkin 8 kişi gözaltına alındı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da yıkılan binalarla ilgili tespit edilen yapım kusurları ve kolon kesme iddialarına ilişkin hakkında gözaltı kararı verilen 8 şüpheli yakalandı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde Şanlıurfa'da yıkılan binalardaki kusurların tespitine ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu çerçevede yıkılan binalarla ilgili tespit edilen yapım kusurları ve kolon kesme iddialarına ilişkin, aralarında müteahhitlerin de bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltı ve sorgu işlemleri devam ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Şanlıurfa'da Kahramanmaraş depremi sonrası yıkılan binalara ilişkin 8 kişi gözaltına alındı-2Şanlıurfa'da Kahramanmaraş depremi sonrası yıkılan binalara ilişkin 8 kişi gözaltına alındı-3Şanlıurfa'da Kahramanmaraş depremi sonrası yıkılan binalara ilişkin 8 kişi gözaltına alındı-4
Takvim Kaynak TercihleriTakvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler