7,7'lik yüzyılın deprem felaketi sonrası Kılıçdaroğlu'ndan AFAD üzerinden 'randevu' provokasyonu! Önce hedef gösterdi sonra gitti

Son dakika haberleri... Türkiye Kahramanmaraş'taki 7,7'lik depreme ağlarken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bu kadarına da pes denecek bir açıklama geldi. AFAD’ın tam kadro bölgede olduğu bugünde 'randevu' provokasyonuna soyunan Kılıçdaroğlu, "AFAD'dan randevu talebinde bulundum. Şu ana kadar bir dönüş olmadı. Nedenini gayet iyi biliyorum. Bunlar bugün için hiç önemli değil" dedi. Bu çirkin provokasyon sonrası Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke, Faik Öztrak ve Seyit Torun ile beraber AFAD Genel Merkezi’ne gitti. Kılıçdaroğlu, AFAD'da yaptığı görüşmenin ardından açıklamada bulunmadan kurumdan ayrıldı.

Giriş Tarihi 06 Şubat 2023, 18:02 Güncelleme 06 Şubat 2023, 21:49
7,7’lik yüzyılın deprem felaketi sonrası Kılıçdaroğlu’ndan AFAD üzerinden ’randevu’ provokasyonu! Önce hedef gösterdi sonra gitti

İÇİNDEKİLER

Türkiye, bugün "Yüzyılın felaketi" olarak tanımlabilecek bir deprem ile karşı karşıya kaldı. Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7 deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. 1500'den fazla vatandaşımız yaşamını yitirdi, binlercesi yaralandı.

Devlet tüm kurum ve kuruluşlarıyla teyakkuza geçti. Felaketin ilk anından bu yana ekipler sahada canhıraş bir mücadele örneği sergiledi.

Böylesi bir ortama gölge düşüren eylemler ise peşi sıra geldi. Sosyal medyada birbirinden provokatif paylaşımlar yapıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da deprem sonrası çirkin bir algı operasyonuna soyundu.

TÜRKİYE KAN AĞLIYOR KILIÇDAROĞLU RANDEVU PEŞİNDE!
Türkiye sabah saat 04:17'den itibaren ayaktayken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündemi randevu oldu.

Saat 17:00 gibi basın açıklaması yapan Kemal Kılıçdaroğlu, binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremle ilgili konuşurken skandal açıklamalarda bulundu.


AFAD'ın tam kadro bölgede olduğu böylesi bir günde randevu istediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Gün birlik günü, beraber olma, sorunlara hakim olma ve sorunları da çözme konusunda da güçlü bir irade koyma günü aslında. Evet AFAD'dan randevu talebinde bulundum. Şu ana kadar bir dönüş olmadı. Nedenini gayet iyi biliyorum. Bunlar bugün için hiç önemli değil. Az önce de ifade ettim. Deprem bölgesine de en kısa sürede gideceğim" dedi.

PROVOKASYON SONRASI AFAD'A GİTTİ: AÇIKLAMA YAPMADAN AYRILDI
Bu çirkin provokasyon sonrası Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke, Faik Öztrak ve Seyit Torun ile beraber AFAD Genel Merkezi'ne gitti.



Heyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay karşıladı.

Kılıçdaroğlu, AFAD'da yaptığı görüşmenin ardından açıklamada bulunmadan kurumdan ayrıldı.

YAZIKLAR OLSUN SİZE! TÜRKİYE YASTAYKEN ONLAR ALGI PEŞİNDEYDİ
Türkiye yastayken CHP'nin yalan organları Sözcü, Diken, HALK TV, KRT, Duvar ve İYİ Parti'nin maşası Yeniçağ algı operasyonuna soyundu.

Dünya acil koduyla alarma geçerken, tüm liderlerden yardım ve taziye mesajı gelirken söz konusu gazeteler Başkan Erdoğan'ın CHP'li belediyeleri aramadığını iddia etti.

Ancak Başkan Erdoğan, CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş da dahil olmak üzere depremden etkilenen tüm belediyelerin başkanlarıyla telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

AYRIMCILIK DİYE VERDİLER

Utanmadan bir de ayrımcılık diye veren CHP'nin fondaş medyası şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem zamanı bile ayrımcılık yaparak, depremde zarar gören illerden CHP'li başkanları aramadı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Türkiye'nin en acı gününde bile algı operasyonu yapan CHP'li medyaya sosyal medyadan büyük tepki geldi.

İşte o tepkilerin bazıları:

Millet ekran başında çaresizce ağlıyor, Sözcü siyasi propaganda peşinde. 1 gün bekleseydiniz bari! Yuh

Daha az önce Adana Büyükşehir belediye başkanı aradığını dedi canlı bağlandı bir tv ye. Bırakın bu siyaseti bıktık sizlerden hem sizden hem de karşı görüşünüzden. Deprem oldu en az 20.000 ölü olacak.

Yapmayın ya ben ona oy vermemiş biri olarak yazıyorum şimdi Zeydan Karalarla görüştü siyaset zamanı değil kendinize gelin

Bugün siyaset yapmanın günü değil. Bir ve beraber olmanın günü. Onlarca can enkaz altında, birçok ihtiyaç var bölgelerde. Kış ayındayız. Ülkemizin başına gelen bu felaket için daha duyarlı olmanızı ve daha faydalı haber yapmanızı tavsiye ederim!

Evet bu olmadı ve yakışmadı sözcü, Bi okurunuz olarak çok üzücü lütfen geri çekin haberi