CHP yandaşı Can Ataklı, BAYKAR'a saldırmaya devam ediyor! "Ulan maket tabii..."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın hedef aldığı İHA ve SİHA üreticisi BAYKAR CHP yandaşı Can Ataklı tarafından da hedef tahtasına kondu! Geçtiğimiz gün Savunma Sanayide büyük işlere imza atan İHA, SİHA ve KIZILELMA'yı "Uçak uçak diyorlar, uzmanına sordum maket bunlar." diyerek hedef alan Can Ataklı bugün de kin kustu. Ataklı, "Abartma kardeşim, yaptığı maketten öte bir şey değil." dedi.

Giriş Tarihi 20 Ocak 2023, 18:25 Güncelleme 20 Ocak 2023, 18:50
CHP yandaşı Can Ataklı, BAYKAR’a saldırmaya devam ediyor! Ulan maket tabii...

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü PKK'ya ağır darbeler indiren İHA ve SİHA'lar Libya'da Karabağ'da Ukrayna'da da dengeleri değiştirdi.

Savunma sanayinde büyük işlere imza atan İHA-SİHA üreticisi BAYKAR muhalefetin hedefi haline geldi.

Son günlerde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın hedef aldığı BAYKAR'a CHP yandaşı Can Ataklı da peş peşe saldırdı.

Geçtiğimiz gün "Uçak uçak diyorlar, uzmanına sordum maket bunlar." diyerek kin kusan Can Ataklı bugün de BAYKAR'ı hedef aldı.

CAN ATAKLI'DAN HAKARET!
Yaptığı canlı yayında, haddini aşarak, AK Parti seçmenini "gerizekalı" diyerek hakaret eden Ataklı, "Baykar diye bir şirket var biliyorsunuz, Bayraktarlar... Deli gibi bir kesim var, zannediyorlar ki onu savununca sanki memleket savunuluyor. Bir özel şirket SİHA-İHA yapıyor, devletin kendisi de yapıyori, çok var bunları yapan. Bu çocuk iyi bir mühendis yetenekli belli ki ama abartma kardeşim, yaptığı maketten öte bir şey değil." dedi.

"BU NUMARALARINIZ TUTMAYACAK BU SEFER"
Ataklı, "Ulan maket tabi anlamıyor musun? Madem senin uçağın var ABD'ye neden yalvarıyorsun. Sizin Kızılema'nız yok muydu. Niye F-16 diye yalvarıyorsunuz. Yapmadınız mı kardeşim işte Kızılelma var. Silah sistemi yüklenmedi, henüz maket halinde dediğim için linç eden tayfa duruyor orada. Hadi yapın, niye kandırıyorsunuz milleti. Bütün bu numaralar tutmayacak bu sefer olmayacak." şeklinde skandal ifadeler kullandı.

DAHA ÖNCE DE BAYKAR'A SALDIRMIŞTI
Ataklı 3 gün önce de BAYKAR'a saldırdı. Geçtiğimiz günlerde ilk uçuşunu gerçekleştiren KIZILELMA'yı kasteden Ataklı "Uçak uçak diyorlar, uzmanına sordum maket bunlar." ifadeleriyle hazımsızlığını gösterdi.

HEM 'DÜNYAYA SATIYORSUN' DEDİ HEM 'MAKET' DEDİ
Ataklı tezatlık içeren ifadeler kullanarak kinini şöyle kustu;

"Babacan konuşuyor. Neymiş BAYKAR'a şunu demiş. Allah cezanızı versin ya. Tamam çok yetenekli bir mühendis olabilir. Hiç utanmadan diyorlar ki devletten hiç destek almadık. Bu kadar da gerizekalılık olmaz ki. Adamı hasta etmeyin. TEKNOFEST devlet desteği sayılmıyor mu. Bunu yapanlar sana para vermiyor mu? Bütün dünyaya sattığın İHA'ların SİHA'ların pazarlamasını sen mi yapıyorsun. Ukrayna ile sen mi anlaştın. Uçak uçak diyorlar, uzmanına sordum maket bunlar."

HEPSİ BAYKAR'A KARŞI BİRLEŞTİ!
Milli İstihbarat Teşkilatı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesindeki nokta operasyonlarında önemli görevleri başarıyla yerine getiren Bayraktar SİHA'lar HDPKK'nın hedefi haline geldi.

Hem Meclis'te terör destekçileri, hem de Kandil'de terörist başları açıklamalarıyla Baykar'ı hedef haline getirdi. CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'da yerli ve milli savunma sanayii başta olmak üzere özel olarak Baykar'a saldırmaktan çekinmedi.

FETÖ başta olmak üzere Türkiye karşıtı her harekete can siparene destek veren ABD'li Michael Rubin, "Baykar'a ve diğer Türk firmalarına yaptırım düşünülmeli" diyerek nefretini kusmuştu. Babacan da bu kirli cepheyle aynı yerde buluştu.

BABACAN SALDIRDI: DOKUNACAĞIZ
Son olarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da İHA ve SİHA üreticisi BAYKAR'a saldırdı.

İktidara gelmeleri durumun savunma sanayisinde yapılanları sorgulayacaklarını itiraf eden Babacan, "Şimdi seçim yaklaşıyor ve hükümetin elindeki en önemli propaganda projelerinden bir tanesi de bu. Bu proje de öyle bir hale getirildi ki bu çok kutsal, dokunulmaz, dokunanı mahvederiz falan filan ya. Kusura bakmayın ya dokunacağız tabii." dedi.