Başkan Recep Tayyip Erdoğan, tank fabrikasında önemli açıklamalara imza attı

Başkan Erdoğan, tank fabrikasında konuştu: Birilerinin ‘ona buna satıldı’ diyerek iftiralarına hedef olan fabrika, farklı alanlarda ordumuzun ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Öte yandan Başkan Erdoğan Kabine toplantısının ardından yeni yılın ilk müjdesini verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ocak 2023 Güncelleme 10 Ocak 2023, 06:59
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, tank fabrikasında önemli açıklamalara imza attı

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da Arifiye Ana Bakım Fabrikası'nda Yeni Nesil Fırtına Obüsleri teslimat töreninde muhalefete sert çıktı:
Birilerinin 'ona buna satıldı' diyerek iftiralarına hedef olan fabrika, farklı alanlarda ordumuzun ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor.
Grup kürsülerini iftira ve çarpıtma kürsülerine çevirenleri buradan bir kez daha, özellikle doğrudan ülkemizin çıkarlarını ilgilendiren milli meselelerde, yalan siyasetini terk etmeye davet ediyorum.
Sıradan işletme devir işlemini çarpıtarak sermaye düşmanlığı yapanlar, bugün Amerika'dan İngiltere'ye, oradan Almanya'ya kapı kapı dolaşarak yabancı ekonomi komiserlerinden yardım dileniyor.
Biz ise yerli ve milli olarak kendi mühendislerimizle, kendi işçilerimizle işte bu dev eserleri ortaya koyuyoruz. Aynı şekilde işten atılacak diyerek galeyana getirmek istedikleri fabrika personelimiz de hiçbir hak kaybına uğramadan tam bir gönül huzuruyla, fabrikamızda çalışıyor, üretiyor, ülkemiz ekonomisine katkı sağlıyor.
Hal böyleyken, fabrikayla ilgili hiçbir iddiaları tutmayanlar şimdiye kadar ne buradaki işçi kardeşlerimizden ne işletmecilerimizden ne de milletimizden yarım ağızla da olsa bir özür dileme erdemi göstermediler...



OTOYOL VE KÖPRÜ ÜCRETİNE ZAM YOK
Başkan Erdoğan, yeni yılın ilk Kabine toplantısının ardından müjdeleri verdi. Erdoğan, "EYT'li olarak bilinen vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacak çalışmayı yakında meclisimizin takdirine sunuyoruz" dedi. Başkan Erdoğan, "Otoyol ve köprü hizmetlerinde yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyecek" ifadesini kullandı.. Eşi vefat eden kadınlar ve ihtiyaç sahibi olan kesim için yeni bir sosyal konut projesi başlatacaklarını belirten Erdoğan, Cuma günü Rami Kışlası açılışına tüm muhalefeti davet etti. Erdoğan şöyle devam etti: Enflasyonda yüzde 20'li rakamları yakalayacağımız bir program uygulayacağız. Tüm kesimleri finansal olarak destekleyeceğiz.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN