CHP yandaşı TELE 1'de 6'lı masaya 'Amerikan projesi, FETÖ'cüler ilgi duyuyor' dendi: Apar topar sesini kısıp yayından attılar

CHP çizgisinde yayın yapan, Mangır Merdan Yanardağ'ın Genel Yayın Yönetmeni olduğu TELE 1'de Araştırmacı / Yazar İsmail Nacar 6'lı masa ve Millet İttifakı ile ilgili bomba sözler sarf etti. Fetullah Gülen'in halifesi olarak konumlandırılan Mustafa Özcan'ın ve FETÖ çevresinin 6'lı masaya ilgi duyduğunu söyleyen Nacar, 6'lı masadayı 'Amerikan projesi' olarak tanımladı. Bu sözler sonrası TELE 1, Nacar'ın sesini kısarak apar topar yayından attı.

Giriş Tarihi 08 Ocak 2023, 01:47 Güncelleme 08 Ocak 2023, 02:01
CHP yandaşı TELE 1’de 6’lı masaya ’Amerikan projesi, FETÖ’cüler ilgi duyuyor’ dendi: Apar topar sesini kısıp yayından attılar

İÇİNDEKİLER

CHP yandaşı fondaş medyada geceye damga vuran bir yayın kayıtlara geçti.



Mangır Merdan Yanardağ'ın Genel Yayın Yönetmeni olduğu kanalın Fikir Kulübü isimli programında Araştırmacı / Yazar İsmail Nacar 6'lı masa ile ilgili bomba sözler sarf etti.



6'LI MASAYA 'AMERİKAN PROJESİ' DEDİ: FETÖ ÇEVRESİ İLGİ DUYUYOR
Pensilvanya'daki elebaşı Fetullah Gülen'in halifesi olarak konumlandırılan Mustafa Özcan'ın ve FETÖ çevresinin 6'lı masaya ilgi duyduğunu söyleyen Nacar, CHP, İYİ Parti, Demokrat, Saadet, Gelecek ve DEVA'nın bir araya gelip oturduğu masayı da 'Amerikan projesi' olarak tanımladı.



Bu sözler sonrası masa üyelerinden Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ve İsmail Nacar birbirine girdi.



SESİNİ KISIP YAYINDAN ATTILAR!
CHP Yandaşı TELE 1 de Millet İttifakı'na ve 6'lı masa bileşenlerine 'Amerikan Projesi' diyen Nacar'ın sesini kısarak apar topar yayından attı. O anlar saniye saniye kayıtlara geçti.