CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu kez Ekrem İmamoğlu'nun gözünün içine baka baka adaylığını açıkladı: Herkes Bay Kemal'i beklesin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Saraçhane'de Kılıçdaroğlu'na düzenledikleri operasyon gündeme bomba gibi düşmüştü. Kılıçdaroğlu'nun nasıl cevap vereceği büyük merak konusuyken CHP Lideri bugün Ekrem İmamoğlu'nu partinin grup toplantısına davet etti. Toplantı öncesi basına kapalı görüşen ikili, grup toplantısına geçti. Kürsüye çıkan Kemal Kılıçdaroğlu "Herkes Bay Kemal'i beklesin" diyerek adaylığını bir kez daha tekrarladı. Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu, “Ekrem İmamoğlu her sabah 100 bin aşkın aileye her sabah süt veriyor” ifadelerini kullandığı anlardaki İmamoğlu’nun yüz ifadesi sosyal medyada viral oldu.

Giriş Tarihi 20 Aralık 2022, 15:13 Güncelleme 20 Aralık 2022, 23:18
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu kez Ekrem İmamoğlu’nun gözünün içine baka baka adaylığını açıkladı: Herkes Bay Kemal’i beklesin

İÇİNDEKİLER

Siyasetin gündeminde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak konusu var.

Kararın açıklandığı gün, İyi Parti Meral Akşener'in İmamoğlu ile verdiği yakın görüntüden sonra başlayan adaylık tartışmaları yeniden alevlendi.

Sadece 3 gün süren siyasi şovda kendisine operasyon çekilen Kılıçdaroğlu'nun ne yapacağı büyük merak konusuydu.

Kılıçdaroğlu, Saraçhane tiyatrosunu sosyal medya üzerinden öğrendiğini itiraf etmişti.

Tüm bunlara karşılık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu bugün partisinin TBMM'deki grup toplantısına davet etti.

MAKAMINDA UYARDI!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında kabul etti.

Kılıçdaroğlu'nun makam odasına girmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Ekrem İmamoğlu sadece "Güzel bir gün olacak" ifadelerini kullandı.

Toplantı öncesinde basına kapalı bir görüşme yapılırken ikili grup salonuna geldi.

Kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu'nu İmamoğlu en öndeki sıradan takip etti.

"HERKES BAY KEMAL'İ BEKLESİN"
Kılıçdaroğlu İmamoğlu'nun gözlerinin içine bakarak adaylığını bir kez daha tekrarladı.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:
"Çok işimiz var. Bu saçmalıklara ayıracak vaktimiz yok. Adalet bugün olmasa yarın tecelli edecek. Herkes Bay Kemal'i beklesin"

İMAMOĞLU'NUN YÜZ İFADESİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Kemal Kılıçdaroğlu, "Ekrem İmamoğlu her sabah 100 bin aşkın aileye her sabah süt veriyor" ifadelerini kullandığı anlardaki İmamoğlu'nun yüz ifadesi sosyal medyada viral oldu.