e-Devlet ÇÖKTÜ MÜ, neden açılmıyor? 28 Kasım e-Devlet'e neden giremiyorum? e-Devlet giriş ne zaman açılacak?

e-Devlet giriş ekranı hakkında aramalar hız kazandı. Vatandaşların online olarak yardım alma adresi e-Devlet'te an itibariyle sorunlar yaşanmaya başlandı. Peki, e-Devlet ÇÖKTÜ MÜ? 28 Kasım e-Devlet'e neden giremiyorum? e-Devlet giriş ne zaman açılacak? İşte merak edilenler!

Giriş Tarihi 28 Kasım 2022, 11:04 Güncelleme 28 Kasım 2022, 11:07
e-Devlet ÇÖKTÜ MÜ, neden açılmıyor? 28 Kasım e-Devlet’e neden giremiyorum? e-Devlet giriş ne zaman açılacak?

İÇİNDEKİLER

e-Devlet çöktü mü sorusu arama motorlarında yoğunluk kazandı. Vatandaşların yoğun talebine bağlı olarak, zaman zaman e-Devlet girişi sorunu yaşanabiliyor. Peki, e-Devlet ÇÖKTÜ MÜ? 28 Kasım e-Devlet'e neden giremiyorum? e-Devlet giriş ne zaman açılacak? İşte merak edilenler!

E-DEVLET ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

e-Devlet giriş ekranı zaman zaman yoğunluk yaşayabiliyor. Özellikle toplu işlemler sonrası yoğunluk yaşayan sistemle ilgili sorular yanıt arıyor. e-devlet sistemi hastası için herhangi bir bilgi gelmedi.

İlgili problemler çok kısa sürede düzeltilerek vatandaşların dijital hizmetlere ulaşması sağlanmaktadır.

E-DEVLET GİRİŞ NASIL YAPILIR 2022?

T.C. Kimlik Numaranızı ve e-Devlet Şifrenizi kullanarak kimliğinizi doğruladıktan sonra sisteme başarılı bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

E DEVLET GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

E-DEVLET ŞİFRESİ NASIL VE NEREDEN ALINIR?

Öncelikle turkiye.gov.tr adresinde e-Devlet kapısına giriş yapabilmek için kullanıcıların e-devlet şifresi alması gerekmektedir. e-Devlet şifrelerini e-Devlet'e giriş yapmak isteyen vatandaşlarımız PTT merkez müdürlüklerinden veya yetkili şubelerden kimlik kartları ile alabilirler.