Yine haddini aştı! AK Parti seçmenine beddua eden Atilla Taş'a tepkiler gecikmedi: İyice raydan çıktı

Sözde şarkıcı Atilla Taş skandal bir açıklamaya daha imza attı. Taş, sosyal medya hesabından AK Parti ve AK Parti seçmeni hakkında haddi aşan bir paylaşımda bulundu. AK Parti seçmenini, "Allah'ım o kavmi kahreyle" diyen Taş, AK Partililerin yok olması için dua etti. Tüm AK Partililerden nefret ettiğini söyleyen Taş, "Babam AK Partili olsa, ondan da nefret ederdim!" dedi.

Giriş Tarihi 15 Kasım 2022, 02:23 Güncelleme 15 Kasım 2022, 02:41
Yine haddini aştı! AK Parti seçmenine beddua eden Atilla Taş’a tepkiler gecikmedi: İyice raydan çıktı

İÇİNDEKİLER

Skandal açıklamalarıyla sık sık gündeme düşen sözde şarkıcı Atilla Taş, Beyoğlu'nda meydana gelen terör eylemi üzerinden provokasyona girişti




Taş, İstiklal Caddesi'ndeki terör eylemini iktidara mal ederek, ''Bu filmi daha önce de görmüştük sanki!'' ifadelerini kullandı.



Söz konusu gelişmenin ardından AK Parti seçmeninin tepkisiyle karşılaşan Atilla Taş, haddi aşan açıklamalarda bulundu.



AK Parti seçmenini, "Allah'ım o kavmi kahreyle" diyen Taş, AK Partililerin yok olması için dua etti.

Tüm AK Partililerden nefret ettiğini söyleyen Taş, "Babam AK Partili olsa, ondan da nefret ederdim!" dedi.



Taş'ın skandal paylaşımına AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan sert tepki gösterdi.

"Muhalefetin provokatör trolleri, iyice raydan çıktı." diyen Özalan, "Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek isteyenler, yargı önünde mutlaka hesap verecektir. Herkes haddini bilecek!" ifadelerini kullandı.



Taş'ın alçak provokasyonuna vatandaşlardan da tepki gecikmedi. İşte o tepkilerden bazıları;
"Özellikle tutuklanmak istiyor, bilerek yapıyor yoksa bunu söylemek suç. İnsan olmak çok kolay Atilla bir dene istersen"



"Her fırsatta demokrasiden bahseden şu zihniyetin nefret diline bir bakın. Bu zihniyetin ülkeyi yönettiğini düşünün. Kendisi gibi düşünmeyenlere neler yapabileceklerini düşünün. Düşünün ki oyunuzu ona göre kullanın..."



"Etkileşimin mi düştü Ati, yeni parça yolda da gündem mi olmak niyetin..?"



"Hocam görüşünden bağımsız olarak söylüyorum gitgide ilgi manyağı olsun. Tweet atmadan duramıyorsun onu da geçtiğim attığın tweetlerin altına gelen tweetleri alıntıllayıp yine tweet atıyorsun. Yani.... Allah kolaylıklar versin".



"Rahatsız mısınız? isterseniz tıbbi yardımda bulunabiliriz. Ciddi yazıyorum bunları"



"AK Partiliyim, kendime göre doğru bildiklerim için AK Parti'yi savunuyorum, AK Parti'yi savunmam, diğer tüm partililere ölsünler bitsinler yok olsunlar, dememi gerektirmiyor. Çünkü buna hakkım yok. Herkes inandığı şekilde inandığı yönde hareket edebilir. Sevmesen de saygı önemli"



"Arkadaş senin ne zorun var o kitle ile isteyen istediği partiye verir, sen ne yaramaz kalitesiz birisin, buna özgür, hür düşünce mi diyorsun"



"Bir atasözümüz der ki; 'itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.'"



"Hani Allah buyuruyor ya, insan sefillerden daha sefil ediyor kendini... Gerçekten artık ne sanatçı kimliği bıraktın kendinde ne insan kimliği!!! Gerçekten dürüst solcusun diye takip ederdim, ama ben solcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklisini severim. Seni artık engelledim ;)"

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN