Son dakika: Togg duyurdu: Başkan Erdoğan'ın ön siparişleri dışında sipariş alınmadı

Son dakika haberi...Togg ön sipariş sürecinin Şubat 2023 itibarıyla başlayacağını duyurdu. Yapılan açıklamada şu ana kadar Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği ön siparişler dışında sipariş alınmadığı bildirildi. Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihaza olan ilginin gururla takip edildiği belirtildi

Giriş Tarihi 12 Kasım 2022, 13:53 Güncelleme 12 Kasım 2022, 14:35
Son dakika: Togg duyurdu: Başkan Erdoğan’ın ön siparişleri dışında sipariş alınmadı

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi...Togg tarafından yapılan açıklamada, daha önce de açıkladıkları gibi ön sipariş sürecinin Şubat 2023 itibarıyla başlatılacağı belirtilerek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz." ifadeleri kullanıldı.

Togg'un resmi Twitter hesabından paylaşılan tweette, Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihaza olan ilginin gururla takip edildiği belirtildi.

BAŞKAN ERDOĞAN'IN ÖN SİPARİŞİ KABUL EDİLDİ
Togg'dan yapılan açıklamada şimdiye kadar sadece Başkan Erdoğan'ın ön siparişlerinin kabul edildiğini açıkladı.

Togg Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gururla takip ediyoruz. Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibarıyla başlatacağız. O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz.

Togg hakkında tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz. Bizi izlemeye devam edin.

Yapılan açıklamada şu ana kadar Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği ön siparişler dışında sipariş alınmadığı bildirildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN