"İnsan kendi memleketini kötüler mi?" CHP'nin 'uyuşturucu' iftiralarına tepki gösteren Mehmet Sevigen, CHP’lileri de uyardı: Akşener CHP'nin kuyusunu kazıyor!

A Haber ekranlarından yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk olan CHP Eski İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, Akşener'i CHP'nin kuyusunu kazmakla suçladı. Sevigen "Onun vicdanının olduğuna inanmıyorum" dedi. Akşener ve ABD arasındaki ilişkiye değinen Sevigen, 'Ben geçen dönem Abdullah Gül'e ikna olmadım ama birileri beni ikna ediyor' diyor. Meral Akşener'i Amerika ikna ediyor." ifadelerini kullandı. Sevigen, Kılıçdaroğlu’nun ABD, İngiltere ziyareti ve emniyet güçlerine "uyuşturucu" iftiralarına da değindi. Sevigen, “İngiltere’deki tefecilerin yanına gitmesi müthiş yaraladı bizi. Sen burada Cumhurbaşkanı adayı olacaksın, Türkiye’yi yönetmeye talipsin ve Emniyet'e Jandarmaya (iftira) atacaksın. PKK bu işleri götürüyor ama söylemeye dili varmıyor. İnsan kendi memleketini kötüler mi?” dedi.

Giriş Tarihi 07 Kasım 2022, 22:27 Güncelleme 08 Kasım 2022, 00:10
İnsan kendi memleketini kötüler mi? CHP’nin ’uyuşturucu’ iftiralarına tepki gösteren Mehmet Sevigen, CHP’lileri de uyardı: Akşener CHP’nin kuyusunu kazıyor!

İÇİNDEKİLER

CHP Eski İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen A Haber ekranlarından yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk oldu.



Sevigen Meral Akşener'in ABD ilişkisine değinerek CHP'lilere uyarıda bulundu.

Mehmet Sevigen'den CHP'lilere uyarı: Akşener'in vicdanı yok CHP'nin kuyusunu kazıyor! VIDEO


"MERAL AKŞENER'E GÜVEN OLMAZ"
İşte Sevigen'in sözlerinde öne çıkanlar:
Meral Akşener CHP'den oy alma peşinde. CHP'nin kuyusunu kazmak istiyorlar. Meral Akşener'e güven olmaz CHP içindekiler sakın Akşener'e güvenmesin.



"AKŞENER'İN VİCDANI OLDUĞUNA İNANMIYORUM"
CHP Akşener'e 15 vekil vermeseydi İYİ Parti ne yapacaktı? Vefa bilene verilir bu vekiller. Siyasetçinin vicdanı yoksa işbirliği yapılmamalı. Akşener'in vicdanı olduğuna inanmıyorum.

"AKŞENER VE İYİ PARTİ CHP'LİLERİ DÖVÜYOR"
CHP ile adeta mücadele ediyor. Bizim CHP'liler de parti içinde seyrediyor. Akşener ve İYİ Parti CHP'lileri dövüyor. İYİ Partililer Kılıçdaroğlu'na hakaret ediyor. Bunu içime sindiremiyorum.



"AKŞENER'İ AMERİKA İKNA EDİYOR"
Akşener "Ben geçen dönem Abdullah Gül'e ikna olmadım ama birileri beni ikna ediyor" diyor. Meral Akşener'i Amerika ikna ediyor. Eski ilişkileri asla bitmedi.



Mehmet Sevigen, İngiltere'de yaşananları analiz ederek Amberin Zaman konusuna sözü getirdi ve CHP içinde "kripto" isimlerin olabileceğine işaret etti.



"KEMAL BEY CHP YÖNETİMİNİ TANIMIYOR VE TAKMIYOR"
Sevigen, "Tabi Kemal Bey partisiz ve bir partisi yok. İsmi CHP'nin Genel Başkanı ama CHP'nin Merkez Yürütme Kurulu'nu, Parti Meclisini, Kurultayını tanımıyor ve takmıyor. Onlarla bir partinin genel başkanı olmak için var. Ama geriye kalanları hep danışmanlarla götürüyor. Kim bu danışmanlar? Bu İngiltere'ye götüren danışmanlar kim? Bir hanım efendi gazeteci var Today Zaman'da Taraf'ta çalışan Amberin Zaman! Bu isimle Kılıçdaroğlu'nu kim görüştürdüyse bu çok önemlidir. Kim görüştürdüyse bütün sebepleri bunlardır ve bunun altında başka şey aramak lazım. Görüştüren danışmanlardan bir tanesidir. CHP'liler onları çok tanımazlar. Yönetimdekiler de tanımaz. Yeni danışmanlar geldi ya." ifadelerine yer verdi.



ALTILI MASAYA TEPKİ
Sevigen, "Bu 6 taneden birisi geçse sosyal demokrat bir cumhurbaşkanı mı olacak? Böyle mi olacak? Biz mi yöneteceğiz. Hadi yukarıda biz varız, tepede! Aşağıdaki bütün bakanlar bu gelen 7 partiden olsa sosyal demokratlar mı yönetmiş olacak? CHP'ye oy veren milyonlarca insanın, yoksulun yarasına merhem mi olacak? Olmayacak." dedi.



"CHP'Yİ KARANLIĞA SÜRÜKLÜYOR"
6'lı masada yaşan depremi ise Sevigen şöyle yorumladı:
"Kemal Bey bile bile CHP'yi karanlığa sürüklüyor. 6'lı masa hatta 7. HDP'nin yerinde olsam ben olsam bu masaya hiç gelmem. İnan bunları adamdan bile saymam. BDP'li Haydar Baş'ın oğlu (6'lı masa) gelebilir gelmeyebilir. Haydar Baş'a Allah rahmet eylesin. Sizi hor görüyorlarsa istemiyorlarsa ne işiniz var orda. Bak büyükşehire oy verdiniz kazandılar. Büyükşehiri HDP olmasa kazanamazlardı. HDP'yi yok sayıyorlar."



KILIÇDAROĞLU'NUN ABD, İNGİLTERE ZİYARETİ VE UYUŞTURUCU TÜRKİYE'YE "UYUŞTURUCU" İFTİRASI
"CHP'lilerin içi kan ağlıyor. ABD gezisi ve İngiltere ziyareti. 8 saat kaybolması ve hamburger olayı… Bütün insanların şevkini zevkini kırdı. Sokaklarda harıl harıl çalışmaya hazırdı insanlar. Bizi tüketti bu yaşananlar. Kılıçdaroğlu 14 defa kaybetti. Bu ABD ve Amerika bizi bitirdi."



EMNİYETE'E ATILAN UYUŞTURUCU İFTİRASI
"Kılıçdaroğlu'nun "Emniyet'in bu uyuşturucu parasıyla Türkiye'nin cari açığını sağlıyoruz" açıklaması ve İngiltere'deki tefecilerin yanına gitmesi müthiş yaraladı bizi. Sen burada Cumhurbaşkanı adayı olacaksın, Türkiye'yi yönetmeye talipsin ve Jandarmaya (iftira) atacaksın. PKK bu işleri götürüyor ama söylemeye dili varmıyor. İnsan kendi memleketini kötüler mi?"



AMBERİN ZAMAN KİMDİR?
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Londra'da Amberin Zaman ile bir araya geldi.



Amberin Zaman, 2013'te FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile görüşmüş, "Gülen'i görmek tanımak istiyordum, soluduğu iklimi anlamak istiyordum" ifadelerini kullanmıştı.

Sık sık PKK ve Suriye'deki uzantılarına verdiği destekle gündeme gelen Amberin Zaman, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı..

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN