Son dakika Kocaeli Körfez TÜPRAŞ yangını neden çıktı? Kocaeli Körfez'de yangın son dakika söndürüldü mü? Kocaeli petrol firması yangın anı...

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki Tüpraş rafinerisinin yanında bulunan bir petrol firmasında yangın çıktı. Peki, Son dakika Kocaeli Körfez TÜPRAŞ yangını neden çıktı? Kocaeli Körfez'de yangın son dakika söndürüldü mü? İşte detaylar!

Giriş Tarihi 24 Ekim 2022, 16:47 Güncelleme 24 Ekim 2022, 18:12
Son dakika Kocaeli Körfez TÜPRAŞ yangını neden çıktı? Kocaeli Körfez’de yangın son dakika söndürüldü mü? Kocaeli petrol firması yangın anı...

İÇİNDEKİLER

Kocaeli Körfez'de meydana gelen yangının detayları arama motorlarında sorgulanıyor. Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki Tüpraş rafinerisinin yanında bulunan bir petrol firmasında yangın çıktı. Peki, Son dakika Kocaeli Körfez TÜPRAŞ yangını neden çıktı? Kocaeli Körfez'de yangın son dakika söndürüldü mü? İşte detaylar!

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki Tüpraş rafinerisinin yanında bulunan bir petrol firmasında yangın çıktı.

Alevler 20 metreye kadar yükseldi.

Alanda patlamalar yaşanırken, çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi.

"YANGIN KONTROL ALTINDA, 1 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ"

Yangın ile ilgili A Haber'de konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Saat 14:44'te bir yangın ihbarı söz konusu oldu. 6 dakika içinde şehrimizin itfaiye dairesi ve bölgemizdeki OSB'lerimizin ve yakınımızdaki TÜPRAŞ'ın tüm imkanları ile müdahale etmeye başladık. 42 aracımız ve 105 personelimizle olaya müdahale ediyoruz. 3 fabrikada etkilenme var. Ama kontrol altında bir yere sıçramasını beklemiyoruz. 1 tane dumandan etkilenen kardeşimiz var. Olayın çıkışı ile ilgili güvenlik birimlerimiz gerekli incelemelerine devam ediyor. Önemli olan can kaybının olmaması. Devletimizin tüm imkanları ile şuanda vatandaşımızın yanındayız." dedi.