Başkan Erdoğan Silvan’da ‘Beyaz Melesli Kadınlarla’ bir araya geldi

Son dakika haberleri... Diyarbakır’da açılışlara katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Silvan ilçesinde “Beyaz Melesli Kadınlarla” bir araya geldi.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2022, 19:26 Güncelleme 23 Ekim 2022, 20:49
Başkan Erdoğan Silvan’da ‘Beyaz Melesli Kadınlarla’ bir araya geldi

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da temaslarını sürdüren Başkan Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki bakanlarla birlikte helikopter ile Silvan ilçesine geçti. Başkan Erdoğan, Silvan'da "Beyaz Melesli Kadınlarla" bir araya geldi.

Erdoğan'ı Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi ve Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Suna Kepolu Ataman ile vatandaşlar karşıladı.



Bölgenin 'Hanım Ağası' olarak isimlendirilen Suna Kepolu Ataman, 'Beşiği Sallayan, Dünyayı Sallar' sloganı ile Diyarbakır'ın ilçeleri ve köylerinde 'Beyaz Melesli (Tülbentli) Kadınlarız Biz de Varız' projesini hayata geçirmişti.

HELİKOPTERLE VATANDAŞI SELAMLADI
Başkan Erdoğan, Diyarbakır'daki toplu açılış töreni ve "İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Programı"nın ardından beraberindeki bakanlarla birlikte helikopterle Silvan'a geçti.

Burada vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Silvan'a giderken, kendisinin bulunduğu helikoptere eşlik eden ATAK helikopteri pilotlarını da selamladı.