İsmail Küçükkaya'dan FETÖ'nün çakma solcusu Gökçe Fırat'a Halk TV'de övgü! Başkan Erdoğan'ı idamla tehdit etmişti

Halk TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya, FETÖ'nün çakma solcusu Gökçe Fırat'ın kitabını tanıttı. Fırat'tan övgüyle bahsetti. FETÖ'den hüküm giyen ancak daha sonra tahliye olan Gökçe Fırat, küstah bir şekilde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı da idamla tehdit etmişti.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2022, 10:56 Güncelleme 23 Eylül 2022, 11:26
İsmail Küçükkaya’dan FETÖ’nün çakma solcusu Gökçe Fırat’a Halk TV’de övgü! Başkan Erdoğan’ı idamla tehdit etmişti

İÇİNDEKİLER

İsmail Küçükkaya, Halk TV'deki programında, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı bir dönem asmakla tehdit eden ve FETÖ'den yargılanan Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun kitabını tanıttı. Küçükkaya, kitabı kameralara göstererek "Gökçe Fırat, kitabıyla bizimle birlikte" diyerek tanıtım yaptı.

Küçükkaya'dan FETÖ'nün çakma solcusuna övgü VİDEO

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'YA TEŞEKKÜR MESAJI
TÜRKSOLU dergisinin Twitter hesabından yapılan açıklamada da Küçükkaya'ya teşekkür edilerek, "Gazeteci İsmail Küçükkaya, Halk TV'de bu sabah yayımlanan İsmail Küçükkaya İle Yeni Bir Sabah programında başyazarımız Gökçe Fırat'ın kitabını tanıttı" denildi.

FETÖ'DEN TUTUKLANMIŞTI
Ergenekon-Balyoz kumpas davalarına delil olarak kullanılan ve Cumhuriyet mitinglerinde açılan "Ordu Göreve" pankartını açan grubun başında olan Fırat, FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklanmıştı.

ZAMAN GAZETESİ VE BANK ASYA İÇİN DESTEK MESAJLARI
Zaman gazetesine destek için Çağlayan Adliyesi önündeki eyleme katılan Fırat, Bank Asya için de Twitter'dan destek mesajları yayınlamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN