Eylem hazırlığındaki canlı bomba Azez Mare bölgesinde yakalandı!

Son dakika haberi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Azez Mare Bölgesinde PKK/KCK terör örgütü mensubu Ebu Ali kod Hasan Najjar'ın 1.8 kilo C-4 plastik patlayıcı canlı bomba yeleği ve çok sayıda mühimmat ile yakalandığını açıkladı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Eylem hazırlığındaki canlı bomba Azez Mare bölgesinde yakalandı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Azez Mare Bölgesinde PKK/KCK terör örgütü mensubu Ebu Ali kod Hasan Najjar'ın 1.8 kilo C-4 plastik patlayıcı canlı bomba yeleği ve çok sayıda mühimmat ile yakalandığını açıkladı.

Eylem hazırlığındaki canlı bomba Azez Mare bölgesinde yakalandı!-2

CANLI BOMBA YELEĞİ VE ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT İLE YAKALANDI

Eylem hazırlığındaki canlı bomba Azez Mare bölgesinde yakalandı!-3

Bakan Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Hatay İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Suriye Görev Gücü ortak operasyonunda; Azez Mare Bölgesinde PKK/KCK Terör Örgütü mensubu Ebu Ali kod Hasan Najjar, 1.8 kg C-4 Plastik Patlayıcı canlı bomba yeleği ve çok sayıda mühimmat ile yakalandı."dedi.

Eylem hazırlığındaki canlı bomba Azez Mare bölgesinde yakalandı!-4

Güvenlik güçlerini tebrik eden Bakan Soylu, "Sınırlarımız içinde de, sınır ötesinde de terörislere göz açtırmayan; Emniyet Teşkilatımıza, Emniyet İstihbarat Birimlerimize, Jandarmamıza, Suriye Görev Gücü'ndeki Kahraman Evlatlarımıza tebrikler"ifadelerini kullandı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler