Demokrat Partili Cemal Enginyurt'un gazeteci Latif Şimşek'e saldıran koruması katil çıktı!

Son dakika haberleri... Demokrat Partili Cemal Enginyurt ve gazeteci Latif Şimşek arasında canlı yayında yaşanan gerginlik sonrası skandal görüntüler ortaya çıkmıştı. Enginyurt'un koruması Emrah Topal'ın Latif Şimşek'i yumrukladığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Topal'ın tam bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı. Çıkan tartışma sonucu Enginyurt ile kanala gelen ve resmi görevi bulunmayan şüphelinin Latif Şimşek'i darbettiği olayla ilgili Şimşek'in şikayeti üzerine soruşturma başlatıldığı, zanlı hakkında gözaltı kararı verildiği bildirildi. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Giriş Tarihi 07 Ağustos 2022, 17:13 Güncelleme 07 Ağustos 2022, 21:40
Demokrat Partili Cemal Enginyurt’un gazeteci Latif Şimşek’e saldıran koruması katil çıktı!

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberleri: Bir televizyon proğramında tartışmanın büyümesi üzerine programa ara verilirken Cemal Enginyurt ve koruması Emrah Topal Latif Şimşek'e saldırma anlatı stüdyoda bulunan güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

CEMAL ENGİNYURT İLE KORUMASI LATİF ŞİMŞEK'E SALDIRMIŞTI

Yayın esnasında yerinden kalkarak Latif Şimşek'in üzerine yürüyen Enginyurt programın moderatörü, diğer konuklar ve kameramanlar tarafından engelleniyor.

Bu esnada stüdyoya Enginyurt'un koruması Emrah Topal giriyor ve Latif Şimşek'in çevresinde durmaya başlıyor.

Cemal Enginyurt uzaklaştırılmaya çalışılırken de Latif Şimşek'in dibinden ayrılmayan koruma daha sonra Şimşek'i iterek sandalyeye oturtuyor.

Cemal Enginyurt ikinci kez saldırı girişiminde bulununca da Şimşek'e arkadan yumruk atıp yüzüne ve kafasına vurmaya başlıyor.

Cemal Enginyurt'un da bu arbede esnasında saldırıya geçerek Latif Şimşek'e yumruk attığı görülüyor.

ŞİMŞEK ŞİKAYETÇİ OLDU
Yaşadığı saldırı sonrası Şişli Emniyet Müdürlüğüne giden gazeteci Latif Şimşek, kendisini darp etmeye çalışan Cemal Enginyurt ve koruma Emrah Topal hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cemal Enginyurt'un koruması Emrah Topal'ın suç makinası olduğu ortaya çıktı. Sabah'ta yer alan habere göre, Emrah Topal'ın yapılan sorgulamasında; kasten öldürme, tehtit, kasten yaralama, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve çok sayıda suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Cemal Enginyurt'un milletvekili olmasından dolayı dosyasının ayrıldığı ve olaya karışan 2 kişi hakkında daha gözaltı kararı alınacağı öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI
Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında televizyon kanalında çıkan tartışma sonucu, Enginyurt ile kanala gelen ve Şimşek'i darbettiği ileri sürülen şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, dün saat 22.00 sıralarında TV100 kanalındaki canlı yayın sırasında konuklardan Milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında tartışma çıktığı belirtildi.

Çıkan tartışma sonucu Enginyurt ile kanala gelen ve resmi görevi bulunmayan şüphelinin Latif Şimşek'i darbettiği olayla ilgili Şimşek'in şikayeti üzerine soruşturma başlatıldığı, zanlı hakkında gözaltı kararı verildiği bildirildi.

Soruşturma kapsamında şüpheli Emrah T. gözaltına alındı.

Enginyurt hakkındaki soruşturma evrakının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderileceği kaydedildi.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Başsavcılık olay sırasında televizyon programının yapıldığı kanalda resmi görevi bulunmayan ve Cemal Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen kişi hakkında gözaltı talimat vermişti. Gün içinde şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe şüpheli tutuklandı.