Başkan Erdoğan TÜGVA kampındaki gençlere seslendi... 2023 mesajı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Edirne Gökçetepe'de bir doğa kampı düzenledi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun araması üzerine Başkan Erdoğan telefondan gençlere seslendi. Erdoğan, "Tabi şimdiden 2023'ün haziranında inanıyorum ki, TÜGVA belli mahfillere cevap verecek hazırlığın içinde olacaktır. Sizler o mahfillere cevap verecek çalışmaları durmadan usanmadan yürüteceğinize inanıyorum, gözlerinizden öpüyorum." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 26 Temmuz 2022, 22:42 Güncelleme 26 Temmuz 2022, 23:08
Başkan Erdoğan TÜGVA kampındaki gençlere seslendi... 2023 mesajı

İÇİNDEKİLER

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Edirne Gökçetepe'de bir doğa kampı düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kampta gençlerle bir araya geldi.

BAŞKAN ERDOĞAN TELEFONLA BAĞLANDI
Ziyareti kapsamında bir de konuşma gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu, gençler tarafından kendisine yöneltilen Başkan Erdoğan ile görüşme talebini geri çeviremedi.

"KARDEŞLİĞİN TEZAHÜRÜ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ"
Cep telefonu ile gençlerin talebine yanıt veren Başkan Erdoğan, "Özellikle bu tür kamplar, dayanışmanın, birleşmenin, daha diri olmanın, kardeşliğin tezahürleri olması bakımından çok önem arz ediyor" diyerek 2023 yılında yapılacak seçimlere işaret etti.

"TÜGVA 2023'E GEREKLİ HAZIRLIĞI YAPACAKTIR"
Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Sevgili gençler, sizleri her şeyden önce Ankara'dan en kalbi duygularımla selamlıyorum. Kampınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Özellikle TÜGVA'nın gençlik kampının, birbirinizle olan dayanışma ve muhabbeti artırmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Bu tür kamplar; dayanışmanın, birleşmenin, daha diri olmanın, kardeşliğin tezahürleri olması bakımından çok önem arz ediyor. Bunlar, yıllarca unutamayacağınız anılarla dolu günler ve geceler oluyor. Sizleri bizim yaşadığımız o kamp günlerinden bugünlere getiren, şimdi de sizlerin bunu adeta yeniden diriltmenin, verdiğiniz bu çabalarla inşallah önümüzdeki yıla yönelik bir hazırlık olmasını temenni ediyorum.

Tabi şimdiden 2023'ün haziranında inanıyorum ki, TÜGVA belli mahfillere cevap verecek hazırlığın içinde olacaktır. Sizler o mahfillere cevap verecek çalışmaları durmadan usanmadan yürüteceğinize inanıyorum, gözlerinizden öpüyorum."