Muharrem İnce 6'lı masayı bombaladı! "Kafaları karışık ne yapacaklarını bilmiyorlar"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 6'lı masayı bombaladı. 6 benzemezin bir araya gelerek etrafına toplandığı yuvarlak masanın içine düştüğü çelişkiler yumağına dikkat çeken Muharrem İnce, "Kafaları karışık ne yapacaklarını bilmiyorlar. " ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2022, 15:33 Güncelleme Tarihi 23 Temmuz 2022, 16:09
Muharrem İnce 6’lı masayı bombaladı! Kafaları karışık ne yapacaklarını bilmiyorlar

İÇİNDEKİLER

CHP'nin Atatürk çizgisinden ayrıldığını belirterek yaptığı ağır eleştiriler sonrası CHP'den istifa eden ve kendi partisini kuran Memleket Partisi Gelen Başkanı Muharrem İnce partisinin Birinci Olağanüstü Kurultay'ın 6'lı masayı bombaladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın 5 kez biraraya gelip aday açıklayamazken birbirleriyle çelişkili açıklamaları da sürüyor.

MUHARREM İNCE'DEN 6'LI MASAYA TEPKİ
Bu çelişkilere dikkat çeken Muharrem İnce yuvarlak masaya sert sözlerle yüklendi. İnce, "Kafaları karışık ne yapacaklarını bilmiyorlar. " ifadelerini kullandı.

İnce'nin açıklamaları şu şekilde:

ÇELİŞKİ VE ANLAŞMAZLIKLAR VAR
"İstanbul Sözleşmesi ne olacak? CHP diyor ki 'imzalayacağız.' Temel Karamollaoğlu diyor ki 'İyi ki çıktık.' Peki ne olacak? Ali Babacan dedi ki, 'Ergenekon'u yeniden açacağız.' Onu der demez sabahleyin Kılıçdaroğlu, rahmetli Ali Tatar'ın eşini ziyarete gitti. Şimdi Ergenekon yeniden açılacak mı? Kılıçdaroğlu ziyaretlere devam mı edecek? 'Kamulaştıracağız' dedi birisi, öbürü dedi ki 'öyle kolay değil.' Kamulaştıracaklar mı, kamulaştırmayacaklar mı? Mülteciler, biri 'göndereceğiz' diyor. Öbürü 'o kadar kolay değil' diyor.

KAFALARI KARIŞIK NE YAPACAKLARINI BİLMİYORLAR
Mesela bir başka konu. Eğitimi ne yapacaklar? Tarikatlara bırakacaklar mı? Laik ve bilimsel eğitime devam mı edecekler? Kafaları karışık ne yapacaklarını bilmiyorlar.

"HÜKÜMET O GÜN DÜŞER"
Mesela, Libya Tezkeresinde CHP 'hayır' verdi. İYİ Parti 'evet' verdi. Seneye yine var Libya Tezkeresi. Biri 'evet', biri 'hayır' verirse hükümet o gün düşer."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN