İstanbul Avcılar'da yol verme tartışması kavgaya dönüştü: "Yapma ne olursun, kucağımda çocuğum var"

İstanbul Avcılar'da yol verme nedeniyle çıkan tartışmada, sürücülerden biri diğerine bıçak çekti. Eşine bıçak çekildiği sırada yanında bebeğiyle oturan kadının sözleri dikkat çekti.

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2022, 09:41 Güncelleme 07 Temmuz 2022, 10:58
İstanbul Avcılar’da yol verme tartışması kavgaya dönüştü: Yapma ne olursun, kucağımda çocuğum var

İÇİNDEKİLER

Denizköşkler Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yol verme nedeniyle çıkan tartışmada, öfkesini kontrol edemeyen sürücü elinde bıçakla aracından indi. Elinde bıçakla, hakaret ve tehdit ederek tartıştığı sürücüye araçtan çıkması için bağırdı.


"YAPMA NE OLURSUN"
Araçta kucağında bebeğiyle oturan kadın, eşiyle tartışan sürücüye "Ağabey yapma ne olursun, kucağımda çocuğum var" sözleriyle tepki gösterdi. Kadının sözleri öfkeli sürücüyü durdurdu ancak, elindeki bıçağı bırakmadan tehditlerine devam etti.

"HAYDİ GİDELİM NE OLURSUN"
Bu sırada kadın, 'Haydi gidelim ne olursun' diyerek eşini ikna etmeye çalıştı. Ancak kendisine bıçak çeken sürücü, "Gel şuraya bir çıkalım teke tek" diye karşılık verdi.

ÇEVREDEKİLER ARAYA GİRDİ
Çevredekilerin araya girmesiyle yatıştırılan sürücüler, bir süre sonra oradan ayrıldı. Trafikte yaşanan gerginlik bir başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.