Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir araya geldi

Başkan Erdoğan, “Kimseyi işsiz, aç açıkta bırakmadık” dedi ve ekledi: Asgari ücretten memur ve emekli maaşlarına kadar gelir seviyelerini artırarak sıkıntıları hafifletmeye çalışıyoruz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2022 Güncelleme 07 Temmuz 2022, 06:58
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir araya geldi

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan, Önceki Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. Toplantıda hazır bulunan 1939 belediye başkanına seslenen Erdoğan, "Güçlü Türkiye'nin inşasından taviz vermeyeceğiz" dedi. Erdoğan şöyle devam etti:



Hanelerinizden başlayarak, bakkalda, otobüste, metroda, kahvede, trende markette kısacası her yerde davamızı anlatmanızı ve kazanmadık gönül bırakmamanızı istiyorum.



Dodurga seçimleri Anadolu irfanının göstergesi olarak siyasi tarihimizde yerini aldı. Muhalefet partileri 146 oyda kalırken Dodurga yüzde 87'lik oranla kazanılmıştır.



Şubat martta enflasyonu kontrol altına alarak yolumuza devam edeceğiz. Ekonomi tek belirleyici değildir. Ülkemizi nereye ulaştırmak istediğimizi anlatacağız. Türkiye'yi hak ettiği konuma ancak biz getirdik biz getirebiliriz.



Eğitilip donatılan PKK'lı YPG'li FETO teröristlerin sınırlarımızda beklediğini, saldırmak için hazırlık yaptığı çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Yavru muhalefet size sesleniyorum. NATO'nun kayıtlarına PKK YPG girmiştir hepsinden öte FETO terör örgütü olarak girmiştir.



İŞBİRLİĞİ MESAJI
Başkan Erdoğan, dün Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir araya geldi. Görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında işbirliği mesajı verdi. "Türkiye olarak Somali'nin istikrar ve güvenliğine katkılarımızı sürdüreceğiz" dedi...



TÜRKİYE'YE DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Somali Cumhurbaşkanı Mahmud, Somali devletin Türkiye'yi dost olarak gördüğünü söyledi. "Türk halkına desteği için teşekkür ederim" dedi.



SIFIR ATIK PROJESINE ÖVGÜ
Başkan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı sıfır atık projesine övgü yağdı. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 26. Taraflar Konferansı Başkanı Alok Sharma, dün Emine Erdoğan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Sharma, Erdoğan'a, Kraliçe Elizabeth'in doğum günü için yaptırılan porselen fincan hediye etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN